Geen categorie

Waar denk je aan bij Parajumpers?

Ik denk dat velen van ons aan veel zaken denken bij het woord Parajumepers, maar weinigen zullen aan een kledingmerk denken. Toch is dat het ook. Toch is deze merknaam goed te verklaren als je kijkt naar de bijbehorende kleding. Het merk is ontstaan door een samenwerking van twee ontwerpers. In eerste instantie bestond de collectie vooral uit innovatieve winterjassen. En dan vooral innovatief op het gebied van trotseren van extreme elementen. Ook nu nog staan ze bekend om hun jassen en zeker de warme donsjassen zijn populair. Toch bieden ze inmiddels veel meer dan dat. Dus de hoogste tijd om er in dit blog wat meer over te vertellen. Lees snel verder.

Waar bestaat het assortiment van Parajumpers uit?

Zoals we hierboven al aangaven bestaat de collectie van Parajumpers vooral uit jassen. En dan vooral de innovatieve jassen die daardoor in staat zijn om tegen extreme omstandigheden te kunnen. Daarbij hebben ze een ruim assortiment aan zowel zomer en winterjassen. Voor de winter is er bijvoorbeeld een Parajumper jas die gevuld is met zeer hoogwaardig dons en die gemaakt is van zeer lichte stoffen. Hierdoor is deze lekker warm onder winterse omstandigheden, maar dus ook heel licht. Hierdoor hebben de jassen ook een uitstekend draagcomfort. De ontwerpen zijn geïnspireerd op kleding van reddingswerkers en militaire eenheden. Dat zie je zeker aan het uiterlijk alleen dan vele malen modieuzer. Aspect wat daarbij hoort is dat de innovatieve oplossingen dus vooral gericht zijn op functionaliteit dus kortom draagcomfort. Naast de jassen is de collectie inmiddels uitgebreid met een assortiment polo's. Ook daarin is de stijl van parajumpers duidelijk te herkennen. Naast de polo's is er ook een uitgebreide collectie aan t-shirts en truien voor zowel de dames als de heren.

Waar kan ik Parajumpers verkrijgen?

Parajumpers is nog een redelijk exclusief merk. Het is daarom nog lang niet overal te verkrijgen. Dat maakt het op zich juist interessant, want daardoor weet je dat niet iedereen in de kleding rondloopt waar jij zelf ook in loopt. Het slimste is om even google te raadplegen om verkooppunten te vinden. Daarbij zal je overigens ook zien dat er online ook aanbod is van dit merk. Net zo gemakkelijk en misschien wel beter in deze 1,5 meter maatschappij.

Dit vind je misschien ook leuk...