tril ei
Erotiek

Soorten tril ei om uit te kiezen voor een avontuurtje in bed

Van alle seksspeeltjes die speciaal voor vrouwen zijn bedoeld is het tril ei misschien wel de meest populaire. Dit kunststof eitje breng je in de vagina in en vervolgens kun je het met een knopje aan een draad of met een afstandsbediening laten trillen. Die trillingen vinden veel vrouwen erg prettig en ze worden er dan ook opgewonden van. Er zijn veel soorten tril eitjes om uit te kiezen en hier lees je er er meer over.

tril ei

Verschillende soorten

Als het gaat om tril eitjes dan kun je onder andere kiezen uit:

  • met afstandsbediening
  • met draad en knop
  • met handig handvat
  • met verschillende standen

Welke past bij jou?

Het is onmogelijk voor een ander persoon om te zeggen welk tril eitje jij moet kiezen. Wel is het slim om te onthouden dat wanneer je het een beetje spannend vindt om zo’n ei in te brengen je wellicht het beste kunt kiezen voor een ei met een touwtje of handvat eraan. Dit kun je gemakkelijk gebruiken om het ei te verwijderen wanneer je het te spannend vindt.

tril ei

Met afstandsbediening

Het tril ei met afstandsbediening is een hele leuke manier om elkaar op te winden. Je kunt de afstandsbediening namelijk aan je partner geven. Hij of zij kan deze dan spontaan gebruiken om het ei aan te zetten zonder dat je het verwacht. Je zou dit zelfs kunnen doen als je samen buiten de deur bent of niet eens in dezelfde ruimte bent, mits het ei dit toelaat qua afstand.

Dit vind je misschien ook leuk...