Schrijven met een fijne pen

Zelf ben ik gek op schrijven, vroeger schreef ik dagboeken vol. Schrijven gebeurd nu veel online. Toch kan je mij nog steeds heel blij maken met pen en papier. En om teksten te schrijven op papier heb je een goede pen nodig. Zoveel keuzes heb je in pennen, hele simpele schrijfwaren tot hele luxe schrijfwaren. Het is maar waar jij het liefste mee schrijft. Soms kan ik heel tevreden zijn met een simpele balpen, maar een luxe vulpen kan ik ook waarderen.

Een pen cadeau doen

Sinterklaas is weer het land uit, nu breekt de kerst aan. Dat betekent misschien wel een cadeautje aan die ene speciale persoon. Een Parker pen aanschaffen voor iemand die graag schrijft. Laat er iets speciaals in graveren, of alleen een naam. Of wat dacht je van een Cross pen balpoint. De cross pennen gaan levenslang mee, Je krijgt ook levenslange garantie op het mechaniek.

Een balpen of een vulpen

Ga jij voor een balpen of liever een vulpen. Ik zelf schrijf eigenlijk altijd met een balpen. Maar er staat al heel lang een Lamy vulpen op mijn verlanglijstje. Heb het mijzelf nog niet gegund om aan te schaffen. Als ik verder ga kijken bij de pennen zou een waterman hemisphere fountain pen, ook zeker een optie zijn. Met dit merk heb je de keuze uit of een vulpen of een balpen. Ook hebben ze setjes met balpen en een vulpen. Zo hoef je geen moeilijke keuze te maken. Maar heb je beide in een setje zitten. Een Montblanc pen aanschaffen is zeker een goede keuze. Ik vind ze er heel mooi uit zien. En denk ook zeker dat ze fijn schrijven. Het blijft een moeilijke keuze met zoveel mooie luxe pennen. Als ik deze Pennen op een rijtje zet, ga ik voor een vulpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *