Portugese tegels kopen
Wonen

Portugese tegels kopen: dit moet je weten

Er zijn van die trends die keer op keer terug komen. Trends die zo gaaf zijn dat mensen er geen genoeg van krijgen. Wat badkamers betreft is er een tegelsoort die mensen steeds meer prachtig vinden. De Portugese tegel. Wil je Portugese tegels kopen? Dat kan gewoon in Nederland. Sterker nog, misschien kan het wel bij een badkamer showroom bij jou in de buurt. 

Wat zijn Portugese tegels?

Portugese tegels kopen

Wanneer je hoort over Portugese tegels dan heb je hier misschien helemaal geen beeld bij. Dat is ook niet gek: misschien ken je de term helemaal niet. Er is echter wel een grote kans dat je al eens een Portugese tegel hebt gezien.

Portugese tegels zijn felgekleurd en hebben een opvallend patroon. Vaak zijn dit een soort bloemen of vierkante patronen die steeds weer terugkeren. Je hebt Portugese tegels werkelijk waar in alle kleuren van de regenboog. Ze zijn bovendien verkrijgbaar als vloertegels maar ook als wandtegels. Je kunt er een volledige badkamer mee bedekken. Als je dit een beetje te druk vindt dan kun je ervoor kiezen om alleen de vloer met deze bijzondere tegels te bedekken.

Dit vind je misschien ook leuk...