Passie (terug) in je relatie

Toen jullie elkaar leerden kennen, sloeg er een vonk over. Die veroorzaakte een alomvattend vuur dat zijn weerga niet kende! Maar hoelang blijft dat intact?

In tegenstelling tot wat je misschien denkt, net zo lang als je zelf wilt. Natuurlijk, ondanks een hevige verliefdheid en een zielsveel houden van kan het seksuele vlak van jullie relatie op een waakvlam komen te staan. Hieraan kunnen tal van redenen ten grondslag liggen. Misschien raakt een van jullie wel een beetje op seks uitgekeken of loopt iemand een deuk in zijn of haar zelfvertrouwen op, waarom dan ook. 

Maar dat is absoluut niet het einde! Er is een keur aan manieren waarop jullie jezelf en elkaar op erotisch gebied kunnen (her)ontdekken.

We hebben er een paar voor je uiteengezet.

Kinky lingerie

Je mooi voelen is mooi zijn. Doe er dan ook alles aan om je zelfvertrouwen aan te wakkeren en jezelf zo adembenemend mogelijk te presenteren! Dit doe je door de spannendste lingerie te dragen. Hiermee wordt je verleidelijke lichaam prachtig benadrukt. Zeker wanneer je een setje samenstelt waarmee je extra focus legt op de delen van je verleidelijke lijf waar je partner het meeste oog voor heeft! Bovendien weet jij welke kleuren en materialen het meeste effect op hem of haar hebben…

Rollenspel

Jezelf, de ander en elkaar terugvinden kan door middel van een rollenspel. Dit is een ontzettend leuke, creatieve en bij vlagen hilarische manier om (opnieuw) te ontdekken waar jullie seksuele interesses en verlangens precies liggen. Vanwege de rollen die jullie aannemen, is het jullie taak om de ander het hof te maken. Daarvoor zul je precies de juiste woorden moeten uitspreken. En je dient de benodigde lichaamstaal heer en meester te zijn! Laat je fantasie de vrije loop en stel je kinky kostuum samen.

Stout speelgoed

Wat jullie met elkaar kunnen doen, weet je zo langzamerhand al wel. Maar hoe zit dat dan met al dan niet elektronische speeltjes? Wat kunnen die allemaal teweegbrengen? Hiermee bereik je onder andere moeilijk te beroeren plekjes. En ze geven een geheel nieuwe impuls aan jullie seksleven! Dat blijkt vooral uit ondeugende toys zoals een vibrerend slipje. Draag die onder je gewone kleding en begeef je in het openbaar. Zodra je op het juiste knopje van de afstandsbediening drukt, gaan de schokgolven van genot door je hele lichaam. Maar wat als anderen dat kunnen merken?

Sterker nog, wat nou als je partner die afstandsbediening in handen krijgt…?