Ook toe aan een dagje wellness?

fijn ontspannen

Ik heb een erg stressvolle periode achter de rug. Wekenlang was het ontzettend druk op mijn werk en zodra ik aan het eind van de middag eindelijk naar huis kon, stonden er thuis ook vele dingen op me te wachten. Toen het eindelijk wat rustiger begon te worden op mijn werk merkte ik eigenlijk pas doe gestresst ik me voelde en hoe erg ik toe was aan rust. Daarom vond ik het hoog tijd om tijd vrij te maken om zo even een dagje helemaal voor mezelf te hebben. Toen ik na ging denken wat ik het beste tijdens mijn vrije dagje kon gaan doen kwam ik er al snel achter dat ik heel erg toe was aan een dagje wellness. En dat was precies wat ik heb gedaan. 

een gezichtsbehandeling ondergaan

Kom even helemaal tot rust

Zodra ik de Thermen Nijmegen binnen kwam lopen wist ik al zeker dat een bezoek aan de wellness precies was wat ik nodig had. Ik wilde mezelf de ontspanning geven die ik nodig had en daarom heb ik voor een arrangement gekozen. Met dat arrangement kon ik de hele dag door genieten van drankjes en kon ik een behandeling ondergaan. Ik heb gekozen voor een ontspannende massage waarin al mijn gespannen spieren helemaal los werden gemasseerd. Na de massage voelde ik hoe ontspannen ik er door was geworden, en dat was een heerlijk gevoel. Ik had al een hele poos niet meer in een sauna gezeten en zodra ik daar plaats nam wist ik dat ik dit veel eerder had moeten doen. De rest van de dag heb ik genoten van alle sauna’s en de heerlijke baden. Toen het tijd was om naar huis te gaan merkte ik dat ik dit ontspannende gevoel vaker wilde ervaren. Een dagje wellness is daarom ook van harte aan te raden!

de rust vinden die je nodig hebt