Mooie vloer designs voor een sfeervol huis!

Heb jij recent een huis gekocht of ben je aan het renoveren en twijfel je nog over de inrichting? Geen zorgen! Wij hebben een aantal mooie vloer designs hier op een rijtje om je beter voor te bereiden op jouw keuze!

Klassiek

Ten eerste heb je de klassieker: een houten vloer. Dit straalt veel sfeer uit en heeft een uniek design, omdat het van echt hout is gemaakt. Je kunt hout in verschillende soorten en tinten krijgen, wat het nog extra mooi maak! Wat wel een nadeel is van een houten vloer is dat je er geen vloerverwarming onder kan plaatsen. Hout zet namelijk uit bij warmte en krimpt bij kou. 

Visgraat 

Dit patroon geeft een moderne look aan jouw huis en is te verkrijgen in verschillende materialen zoals, laminaat, parket, hout en PVC. Een echte aanrader is visgraat PVC, doordat PVC veel voordelen meebrengt. Je kunt er vloerverwarming onder leggen, het is geluiddempend, waterafstotend én krasvast. Dit is dus ook ideaal voor als je kinderen of huisdieren hebt. 

Vierkanten

Naast planken, kun je er ook voor kiezen om tegels te gebruiken. Met tegels kun je verschillende patronen maken. Voor een moderne uitstraling is het aan te raden om te kiezen voor vierkante tegels. 

Gietvloer

Houdt jij van een mooie industriële look? Dan is een gietvloer dé keuze voor jou! Deze wordt aangelegd in verschillende lagen en geeft een strakke uitstraling. Het is makkelijk te onderhouden en gaat jarenlang mee!

Printjes

Natuurlijk hoef je niet alleen maar neutrale vloerbedekking te overwegen. Zo kun je met veel materialen ook kiezen voor printjes! Er zijn veel tegels met een print er op en ook veel PVC vloeren kun je met een speciaal design verkrijgen. 

Wil je wel een leuk printje, maar liever niet over je hele vloer? Dan kun je er ook voor kiezen om een neutrale vloer te nemen en een mooi tapijt met een print. Uiteindelijk komt het erop neer, wat jij mooi vind is wat je moet doen! Natuurlijk moet je wel rekening houden met je budget is anders eindig je straks met een lege portemonnee.