Kom in beweging met fitness accessoires!

sbsupply

Wil je graag meer bewegen? Er zijn enorm veel manieren om meer beweging te kunnen krijgen. Je kunt wandelen, fietsen, trainen op de crosstrainer, hardlopen en nog veel meer. Met de technologie van tegenwoordig kan men sporten met behulp van hun smartphone. Je kunt bijvoorbeeld je hartslag ten alle tijden zien, of je stappen worden geteld. 

Probeer Wahoo Fitness!

Naast je smartphone zijn er diverse merken die fitnessaccessoires aanbieden, zo ook Wahoo. Wahoo Fitness is een van de bekendste merken als het gaat om fitnessaccessoires. Wellicht ken je ze al van hun fietstrainers, hartslagmeters, fietscomputers en nog veel meer andere producten. 

sbsupply

Fietscomputer

Het populairste product is toch wel de ELEMNT BOLT GPS Fiets Computer. Het instellen van de computer wijst zich in principe vanzelf. De computer is in een windtunnel getest in strijd met de belangrijkste concurrenten. Zelfs met een flinke wind kun je een gemiddelde snelheid van 34 kilometer per uur bereiken. 

Naast windbestendig heeft deze fietscomputer nog een aantal moderne functies. Zo kun je diverse routes op de computer zetten, waarmee je vervolgens kunt navigeren. Daarnaast kun je via live tracking je fietsvrienden volgen op de kaart. Ideaal voor wanneer je een korte pauze hebt genomen of ze even uit het oog bent verloren. Ten slotte kun je met deze fietscomputer trainen of fietsroutes narijden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *