Hoe u hitteschade op natuurlijk haar voorkomt

Benieuwd hoe u hitteschade op natuurlijk haar kan voorkomen? U heeft waarschijnlijk veel waarschuwingen gehoord over het gebruik van hitte op natuurlijk haar, maar als u iemand bent die graag met uw haar experimenteert dan zou u dit natuurlijk wel willen uitproberen.

Het goede nieuws is dat u met succes uw haar kunt verwarmen zonder het te beschadigen, maar u hoeft alleen maar bepaalde voorzorgsmaatregelen te gebruiken. Het is verstandig om onderzoek te doen naar de beste manier om het vooraf te doen, zodat u onherstelbare schade aan uw haar kan voorkomen. In dit artikel, vindt u de beste manieren om verwarmde styling methoden te gebruiken zonder schade (Bron: kurlify).

Beperk het aantal keren en apparatuur dat u gebruikt

De meeste dames die hun haar willen stijlen of krullen zullen het eerst föhnen en erna stijlen of krullen met een tang. Maar als u gezonde krullen wilt, overweeg dan uw haar te krullen zonder een krultang.

Theoretisch wordt de föhn gebruikt voor het drogen van haar. In plaats daarvan, probeer uw haar te drogen ‘s nachts terwijl het gevlochten is dan heeft u direct krullen. Of kunt u als u uw haar droogt ‘s nachts in de ochtend alleen met een stijltang te stijlen.

Waarschuwing: stijltangen hebben de neiging om erger te zijn voor je haar dan föhns. 

In principe plaatst u uw delicate haar tussen twee kookplaten plaatst, zo kan er schade ontstaan.

Plus, ijzer heeft de neiging om steeds heter te worden en meestal houdt men de tang op het haar voor langere tijd dan iemand zou doen met een föhn.

Dus, als je probeert te kiezen tussen föhnen en stijlen of krullen, kies föhnen. Of een nog minder directe optie zou zijn om een overhead droger te gebruiken. Zie meer over dat hieronder. Om meer te weten te komen over hoe u uw haar krult kunt u informatie zoeken over de curly girl methode.