HappySoaps

shampoo bar

HappySoaps is een bedrijf die producten verkopen die 100% plasticvrij zijn. Deze producten zijn voor het hele lichaam en worden verkocht als bars. Dit zijn stukken zeep die je kan gebruiken voor de haren, maar ook voor de rest van jouw lichaam. Deze producten zijn er in veel verschillende geuren en kleuren. Wanneer een bar op is, blijft er niets meer van over. Voordeel is dat je hierdoor ook geen verspilling hebt, want je gooit hier van niets weg. Wanneer je een fles shampoo koopt, blijft er meestal wel wat in de fles zitten en bovendien hou je een lege fles over die je weg moet gooien.

Bar voor de haren

Heerlijke geurende bars voor de haren

De haarzeep die je hier kan kopen is echt geweldig. Vooral voor de doffe haren is het een plezier om hier mee gewassen te worden. Het ruikt heerlijk en na het wassen glanst het haar weer.

Wat een leuk idee is om deze bars cadeau te geven. Zo heb je een uniek cadeautje en de persoon die dit krijgt heeft een geweldig leuk geschenk.

Zeep zonder verpakking

Plasticvrije cosmetica markt

Zoals bij veel mensen wellicht bekend is, is dat er heel veel plastic in de zee terecht komt. Veel verpakkingsmaterialen worden weggegooid zonder erbij na te denken wat dit voor gevolgen kan hebben. Vooral de dieren in de zee ondervinden hier veel hinder van. Doordat zij plastic eten of erin vast komen te zitten. Daarom is het fijn om te weten dat HappySoiaps alleen maar producten verkopen die 100 % plasticvrij zijn. Eindelijk op weg naar een Plasticvrije cosmetica markt.