Glamping
Tip

Glamping Nederland

Heb je ooit wel eens gehoord van glamping Nederland, zo niet, dan is deze blog zeker interessant om te lezen. Want een glamping wil zeggen dat dit een soort tent is, maar dan met alle gemakken die je thuis ook hebt. Dit onderkomen is geschikt voor gezinnen met drie kinderen. De ouders en de kinderen hebben ieders een aparte slaapkamer. De ouders slapen op een tweepersoons bed met aparte matrassen en op de andere kamer is een stapelbed te vinden en een los bed. Buiten is ene overdekt terras te vinden met tuinmeubilair. Dus mocht het weer niet zo best zijn, dan kan je toch lekker buiten zitten.

genieten in een glamping

Genieten op de glamping in Nederland

Een glamping is te vinden op het recreatiepark De Leistert. Hier is het mogelijk om zo een tent te huren. Online kan je dit onderkomen al huren, maar je kan hier ook bekijken hoe zo een tent er van binnen en buiten uit ziet. Ook het park kan je hier helemaal bekijken en zien wat er allemaal te doen is.

gezellig kamperen

Wanneer je echt wilt genieten van jouw vakantie, maar hiervoor niet ver wilt reizen, is dit park echt een aanrader. Er is hier van alles te doen en ook buiten dit park val tvan alles te beleven. Er is hier in de buurt een overdekte plaza waar diverse sporten en speelvelden te vinden zijn. Vervelen ga je zeker niet doen op dit recreatiepark De Leistert.

Dit vind je misschien ook leuk...