Geen zware bakfiets om mee te rijden

Bakfiets elektrisch

In ogen van veel mensen is een bakfiets zwaar om mee te rijden, maar de bakfiets van Dolly is een uitzondering op de regel. Dankzij de moderne materialen die zijn gebruikt is het niet zwaar fietsen, een kunststof bak weegt vele malen lichter dan een houten bak. Wil je echt met gemak fietsen dan maak je de keus voor een Bakfiets elektrisch, niet trappen maar met trapondersteuning maak je eenvoudig de langste ritten. De dagelijkse ritjes naar de sportschool of naar de supermarkt om de boodschappen te halen. Het kan allemaal met de krachtige accu die de bakfiets heeft.

Bakfiets elektrisch
Young woman and her dog having awesome cargo bike ride in nature

Krachtige motor

De sterke accu is zo ontwikkeld dat je iedere dag gebruik kunt maken van de Bakfiets elektrisch. Stel je eigen Dolly samen met de mooiste kleurencombinaties, want opvallen doe je toch al. Het ontwerp van de fiets met de bak is zo ontworpen dat je met souplesse door alle soorten verkeer heen fietst. Drukke fietspaden in de stad of een lange weg door de vrije natuur het maakt voor de bakfiets niets uit. Er is lang ontwikkeld om van een Dolly bakfiets een echt pronkstuk te maken onder de bakfietsen.

Bakfiets elektrisch

De goede eigenschappen van een gewone fiets heb je ook met de Bakfiets elektrisch van Dolly. Snel reageren en flexibel door het verkeer heen, een zeer veilige dubbelwandige kunststof bak waar de kinderen veilig in kunnen zitten tijdens de rit. Mooie brede randen voor de veiligheid en comfort van de kinderen. Omdat de bak van kunststof is kan deze met gemak in de winter ook buiten blijven staan.