Een veilige en betrouwbare zonnebank in Utrecht van ZEN ZON ZEE

Zonnebank Utrecht

Steeds meer mensen weten de zonnebank in Utrecht van ZEN ZON ZEE te vinden. En dat is natuurlijk niet voor niets. Zodra je een afspraak maakt bij deze salon, wordt er eerst een analyse van je huid gemaakt. Dit wordt gedaan met een huidcamera die je huid 50 x vergroot. Hierdoor kan er aandachtig gekeken worden naar de talg, rimpels, poriën huidtextuur, pigmentatie en huidhelderheid. Ook wordt deze analyse verder aangevuld met behulp van een wetenschappelijke verantwoorde vragenlijst. Is de analyse gemaakt, dan wordt er geadviseerd welke zonnebank en het aantal minuten zonnen perfect bij je past.

Het hele jaar door voldoende vitamine D

Wist je dat vitamine D een rol speelt in je immuunsysteem? Krijg je te weinig vitamine D binnen, bijvoorbeeld tijdens de winter, dan kan het zomaar zo zijn dat je je niet helemaal fit voelt. Je kan je slapjes voelen, futloos of zelfs ziek worden. Redenen genoeg dus om vooral in de winter een bezoek te brengen aan de veilige en betrouwbare zonnebank in Utrecht van ZEN ZON ZEE. Naast dat je genoeg vitamine D krijgt, geniet je ook van een mooi bruin kleurtje en een verwenmomentje voor jezelf.

Zonnebank Utrecht

Kom zeven dagen per week langs in de salon van ZEN ZON ZEE

ZEN ZON ZEE is zeven dagen per week geopend. Daarom ben je dagelijks van harte welkom tussen 10.00 uur en 23.00 uur. Als klant profiteer je van zonnen voor 8 euro op de Ergoline 600 TP of 9 euro op de Ergoline 1100S (maximaal 20 minuten). Heb je vooraf vragen over een van de zonnebanken of de analyse die wordt gemaakt? Je kunt altijd even contact opnemen door te bellen naar de salon, of kom gezellig een keer langs.