Green Egg
Tip

Een uniek stukje kwaliteit in een barbecue

Je kunt bij het kopen van een barbecue natuurlijk kiezen uit vele modellen en verschillende soorten kwaliteit. Maar bij de goedkopere merken zie je direct dat het geen heel goede en stabiele kwaliteit is. Met een Green Egg barbecue heb je een unieke kwalitatief hoogstaande barbecue in handen. De werking en de uitstraling zie je direct al aan af dat je hier te maken hebt met een uniek exemplaar. 40 jaar ervaring gaat eraan vooraf, dat merk je niet alleen dat proef je ook nog als je hem gebruikt. 

Uitstekend Mexicaanse kwaliteit 

Het materiaal waarvan de Green Egg kamado is gemaakt is van bijzonder hoge kwaliteit, exemplaren uit andere landen kunnen niet aan de hoge eisen voldoen van dit Mexicaanse keramiek. Uit de groeven van Mexico komt de beste klei om mee te werken, dit zie je ook aan het exemplaar af. Keramische plaatjes in de luchtvaart worden ook gemaakt van deze klei die van topkwaliteit is. Maar ook de werking van het apparaat is zeer geavanceerd, je bereidt er de beste maaltijden in. 

Subliem gebruik van de Green Egg 

De zware deksel in combinatie met de slimme luchtschuiven en het perfecte keramiek maken van deze barbecue een unieke slimme uitvinding. De temperatuur wordt deze eigenschappen een lange tijd stabiel gehouden, je maaltijd wordt dus stabiel gegaard wat je proeft. De barbecue is zo populair dat hij niet alleen maar in de zomer wordt gebruikt, ook in de winter kun je bij een klein houtvuurtje in de buiten openhaard gebruik ervan maken. Een glaasje wijn erbij en je weet wat lekker eten is.

Dit vind je misschien ook leuk...