Een romantisch jubileum doe je zo!

Heb je binnenkort een jubileum opkomen en wil je jouw partner verrassen? Wij hebben een aantal tips om ervoor te zorgen dat jullie een romantisch jubileum hebben om niet te vergeten! 

Uit eten? 

Het is eigenlijk wel een beetje een standaard activiteit voor stellen: uit eten gaan. Maar hoe gezellig is het nou eigenlijk? Vaak zit je in een veel te volgepropt restaurant en kun je nauwelijks een gesprek met elkaar voeren. Daarnaast is het ook niet erg romantisch als jullie buren praktisch van jullie borden kunnen eten. Misschien bij een normale date is het nog wel leuk, maar super romantisch is het niet echt meer. 

Hoe maak je het dan wel romantisch? Eet lekker thuis! Verras je partner met een prachtig diner dat jíj hebt gemaakt. Hoe romantisch is dat? Je partner die zich helemaal heeft uitgeslooft om een heerlijk diner klaar te zetten voor jou! Nog romantischer maken? Maak allebei een gerecht, waarvan je denkt dat jouw partner het geweldig gaat vinden. Het is veel romantischer dan in een vol restaurant én het scheelt nog best wat geld. 

Sfeer

Voor zo’n romantische gebeurtenis is het ook belangrijk dat je een beetje een fijne sfeer hebt in huis. Zorg voor dimlichten en een aantal kaarsen om een romantische sfeer te krijgen. Vergeet op tafel ook niet een aantal dinerkaarsen te zetten! Zo krijg je een écht romantisch diner. 

Hebben jullie kinderen of huisdieren? Probeer dan een oppas te regelen, zodat het echt jullie dagje samen is! Je houdt van je kinderen, dat is logisch. Toch moeten jullie soms ook wat tijd voor jullie zelf nemen. 

Plannen

Natuurlijk is het ook belangrijk dat je activiteiten van te voren plant en ook met elkaar afstemt. Je hoeft niet per se te zeggen wat het is dat je gaat doet, maar maak wel duidelijk dat je een activiteit hebt geregeld. Anders kan het zo zijn dat jullie het allebei hebben gedaan. Dat zou betekenen dat één van jullie de activiteit moet afzeggen en dat is natuurlijk niet ideaal. Maak duidelijk rond welke tijd jullie activiteiten gepland zijn en hoe lang dit gaat duren. Zo weet je partner hoeveel ruimte over is voor een andere activiteit en kunnen jullie een lekker dagje vol plannen met z’n twee!