Verasol
Tip

De woonkamer bij je tuin betrekken

Je woonkamer verlengen tot in je tuin is een uitstekende manier om maximaal te kunnen genieten van de buitenlucht in de zomer en de winter. Met een tuinoverkapping haal je als het ware de woonkamer naar buiten, je zit toch overdekt en geniet van de heerlijke frisse buitenlucht. Voor iedere woning is er wel een model geschikt bij Verasol, heb je een nieuwbouwwoning of een traditionele huis dat maakt voor de overkapping niets uit. 

Glazen dak

Verschillende soorten overkappingen voor je tuin

Bij Verasol vinden we niet dat een beperkt budget je tegen moet houden om een tuinoverkapping te kunnen kopen. Daarom zijn er drie verschillende lijnen die voor ieder budget geschikt zijn. Heb je een beperkt budget is het toch mogelijk om een overkapping te kopen, heb je een wat groter budget dan kun je de wat luxere soorten nemen. Zo zijn er voor verschillende budgetten meer dan voldoende mogelijkheden. Verschil kan bijvoorbeeld zitten in het soort dakafwerking, een glazen dak is wat kostbaarder dan een dak van dakleer.

Showroom

Kijk en ervaar de overkapping

Natuurlijk wil je als je een tuinoverkapping wilt kopen wel zien wat je koopt, voelen en ervaren wat de verschillen zijn tussen de drie lijnen. In de showroom van Verasol kun je zien wat de verschillende lijnen zijn van een overkapping, ervaar en probeer de systemen uit zodat je precies weet wat je koopt. Laat berekenen door de ervaren medewerkers wat een glazen dak zoal kan hebben, zij staan altijd voor je klaar om het beste advies te geven.

Dit vind je misschien ook leuk...