De technologie heeft niet stilgestaan

onzichtbare hoorapparaten

Waar je voorheen niet van durfde te dromen is vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld. Hoorapparaten op maat gemaakt voor iedere situatie die je maar wenst. Zelfs geschikt voor handsfree te bellen, je hoeft dus niets meer aan te passen om alles zuiver en helder te kunnen horen. Je eigen overmatig inspannen wat extra energie kost in groepen mensen is niet meer nodig. Onzichtbare hoorapparaten zijn vervaardigd met de nieuwste technologieën op het gebied van comfortabel horen.

Gehoor meten

Ultieme mogelijkheden met dit apparaat

Met onzichtbare hoorapparaten voel je niet alleen dat je erg comfortabel bent, de mogelijkheden zijn ook enorm te noemen. Apparaten met bluetooth technologie kun je verbinden met je hoortoestel, waarvoor je ook geluid of gehoor bij nodig hebt het is mogelijk met de wondertjes van Phonak.com. Kijk weer televisieprogramma’s zonder het geluidsniveau op maximaal te zetten en dan nog maar de helft te horen. Met een hoorapparaat wordt rekening gehouden met het individuele gehoor van je oor, dit betekent dat er niet een standaard module wordt gebruikt.

Gewenste volume

Altijd verbeterde technologie

Omdat de techniek nooit stil staat wordt ook bij hoorapparaten steeds meer volgens de natuurlijke weg ontwikkeld. De prestaties tijdens het horen worden steeds beter, alsmede het comfort van onzichtbare hoorapparaten. Het is vandaag de dag niet nodig meer om met een opvallend apparaat te lopen, zodat iedereen direct ziet dat je een beschadiging aan het gehoor hebt. De specialisten van Phonak.com kunnen je alles vertellen over de nieuwste technieken die worden gebruikt bij het vervaardigen van hoortoestellen.