snurk beugel informatie
Zorg

De snurk beugel: informatie je nodig hebt

Je snurkt en je wil er vanaf? Je bent niet de enige. Daarom is de snurk beugel ontwikkeld. Voor snurk beugel informatie kun je gemakkelijk op het internet terecht. Er zijn namelijk een aantal aspecten van snurken en de snurkbeugel die je vooral wil kennen.

Genetisch bepaald

snurk beugel kopen

Allereerst is het belangrijk om te weten dat je er niets aan kunt doen als je snurkt. Laat je dus ook niet gek maken door anderen die doen alsof jij het snurk probleem zelf intern aan kunt pakken. Dat kan niemand. Het is altijd nodig om hulpmiddelen van buitenaf in te schakelen. 

Snurken is vaak genetisch bepaald. Het heeft te maken met je anatomie van de luchtwegen en de tong. Tijdens je slaap verslappen alle spieren, en dus ook de toch. Deze zakt de luchtweg in en veroorzaakt daar een vernauwing. De lucht die daar doorheen gaat is je ademhaling. Bij elke adem wordt de lucht door deze vernauwing gezogen. De kracht waarmee dit gepaard gaat, veroorzaakt trillingen. Dat is het geluid van snurken. Dit kun je een beetje vergelijken met het leeglopen van een ballon, wat ook een behoorlijk hard geluid kan maken. 

snurk beugel kopen

Een snurk beugel aanschaffen

Nu weet je dus dat je er eigenlijk maar weinig aan kan doen dat je snurkt. Toch kan het zo zijn dat je er graag iets aan wil doen. Bijvoorbeeld om je partner leed te besparen of omdat je het ongemakkelijk vindt in sociale situaties waarin je bij een ander slaapt. Koop dan een snurk beugel en laat deze volledig op maat maken.

Dit vind je misschien ook leuk...