Dé schoenen voor de zomer!

De zomer is weer aangebroken! Het is tijd om de winterschoenen op te bergen en de zomerschoenen erbij te halen. Als de zomerschoenen nog gekocht moeten worden, is het een gedachte om naar de opkomende trends te kijken. Weet je even niet zeker welke schoenen er het best gekocht kunnen worden? Lees dan snel verder om dé schoenentrends van de zomer te vinden!

Sneakers (met grove zolen)

Sneakers zijn natuurlijk tijdloos. Maar tegenwoordig zijn sneakers met grove zolen erg in. Deze lopen erg comfortabel, iets wat fijn als wanneer je veel uren per dag op de voet staat. Deze schoenen zijn dan vaak velgekleurd met lange veters en grote strikken. Zo opvallend mogelijk! Maar de grove zool- trend is niet voor iedereen en dat is oké! Normale sneakers gaan nergens heen. Je zit altijd goed met een paar zwarte sneakers. Deze zijn tijdloos en gemakkelijk (vuil is er niet snel op te zien) en ze staan goed met elke outfit!

Sandalen

In de zomer kan het voorkomen dat sneakers gewoon net iets te warm zijn op de voeten. Wanneer dit gebeurt, zijn sandalen altijd een goed alternatief schoeisel. Zeker sandalen met een hak of lace-ups zijn erg populair. De sandaal kan beide attributen hebben, die zijn ook vaak te zien.

Laarzen

Net zoals zwarte sneakers staan laarzen goed bij elke outfit. Iets wat het hele jaar op blijft komen, zijn cowboy- laarsjes. Deze zomer zijn leuke enkellaars- en halfhoge varianten veel te zien. Deze laarzen komen in felle varianten, maar met rustige kleuren kun je ook goed de straat op.

Comfortabele schoenen

Misschien zie je hierboven een trend ontstaan: comfortabele schoenen zijn dé trend van de zomer. Het is tijd dat er schoenen gedragen worden die de juiste ondersteuning brengen. Twee merken zijn al jaren gespecialiseerd in deze categorie. Ara schoenen staan bekend om hun hoge kwaliteit en perfecte pasvorm, twee attributen die zorgen voor een comfortabele schoen. Daarnaast zijn vele zolen zeer buigzaam en beschikken over schokdemping, waardoor de schoenen als gegoten komen te zitten. Ara schoenen zijn in een groot assortiment te vinden. Ze hebben sandalen, instappers, sneakers, ballerina’s en pumps, onder andere, zowel voor mannen als voor vrouwen.

Daarnaast zijn Waldlaufer schoenen ook al lang op de markt, en voor goede reden. Elke Waldlaufer schoen heeft een buigzame zool met stabiele hak, een smalle hiel en uitneembare voetbedden. Dit laatste betekent eigenlijk gewoon ‘losse zolen’. Door de uitneembare voetbedden kunnen gemakkelijk steunzolen in de schoen geplaatst worden, voor wie dat nodig heeft. Waldlaufer schoenen hebben daarnaast een speciale lijn voor gevoelige voeten, die snel last hebben van drukplekken en zwellingen. De schoenen zijn, net zoals die van Ara, in een groot assortiment beschikbaar. Zo zijn er instappers, sandalen, pumps, laarsjes en veterschoenen. Voor iedereen wat dus!