De oorsieraden trends van dit jaar!

Elk jaar verandert de mode, zo ook de sieradentrends. Wij vrouwen dragen over het algemeen graag accessoires waar we onze outfits mee kunnen afstylen. In dit artikel lees je de oorsieraden trends van dit jaar.

Het dragen van enkele oorbellen

Vroeger werden oorbellen alleen maar in een paar gedragen, en waarschijnlijk zullen de meesten van ons nog steeds oorbellen in setjes dragen. Echter is het op dit moment juist een trend om te variëren met de sieraden en/of oorpiercings die je wil gaan dragen. Zo kun je namelijk een geheel unieke look creëren, dat is toch super tof! 

Je ziet dit ook terugkomen in het aanbod van sieraden die online webshops aanbieden. Over het algemeen zie je steeds meer enkele oorbellen aangeboden worden. Het toffe hieraan is, dat je zo je eigen creativiteit de vrije loop kunt laten gaan. Je kunt bijvoorbeeld een oor mooi accentueren met een opvallende oorbel en in je andere oor kun je wat rustigere sieraden hangen voor een perfecte balans. Het prettige aan deze sieraden trend is dat het makkelijker is om een oorbel te wisselen als je meerdere gaatjes hebt. Je kunt namelijk soms uitgekeken zijn op je sieraad, dan is het prettig als je maar één item hoeft te vervangen in plaats van meerdere tegelijk. Creëer er vooral lekker op los!

Je hoeft geen echte piercing te nemen dankzij earcuffs

Vind je piercings tof, maar ben je er nog niet aan toe om er een te laten zetten, of mag het niet? Dan zijn earcuffs echt een super tof alternatief. Je kunt ze namelijk dragen zoals je een gave oorpiercing ook zou dragen, echter hoef je er geen extra gaatje voor te laten prikken. 
Aangezien earcuffs een terugkomende trend is, is er online erg veel aanbod. Je kunt earcuffs in veel verschillende soorten en maten krijgen, in het zilver of het goud, met steentjes zonder steentjes. Het is maar net waar jou voorkeur naar uit gaat. Bij My Unique Style hebben ze genoeg aanbod, klik hier om een kijkje te nemen op de website.