Bewuster leven sinds corona

wolky sandalen

Gelukkig worden mensen door corona zich steeds bewuster van een  gezonder leven. Je ondervindt ook voordelen aan de corona tijd. Ga mezelf maar na. Ik heb een jong gezin en een drukke baan. Voor corona rende ik van hot naar her. In Maart werd alles stil en rustig en ik dacht wat nu? Plotseling ging het van haasten naar onthaasten en ik moest er echt aan wennen. Nu waardeer ik het en neem ik meer tijd voor alles. Ik ga rustig naar school, ik kom weer rustig thuis op mijn werkplek. ‘s Middags kan ik het eten alvast voorbereiden. Deze voordelen zou ik vast willen houden na de corona crisis. Een coronatest kopen doe ik ook wat vaker. Waarom? Gewoon als controle voor mijzelf.

Mondkapje op in de natuur

Door corona blijven we dichter bij huis. We lopen ommetjes in de wijk, sporten in het park en trekken in het weekend er op uit naar een bos in de buurt. Een fijne ontwikkeling om vast te houden. Buiten wandelen houdt ons immers fit en vermindert stress. Als je een dezer dagen de natuur in gaat, vergeet dan niet een mondkapje mee te nemen. Mondkapjes waar te koop? Online vind je alle informatie.

Mondkapjes vindt er in een groot assortiment

Nu cafés en restaurants weer zoetjes aan open gaan, zijn ook de horecapunten in natuurgebieden weer open. Maar  bezoekers moeten anderhalve meter afstand bewaren en het dragen van een mondkapje is er, net als in andere openbare binnenruimtes, verplicht.  Op https://www.mondkapjes.be vindt je een er genoeg. 

FFP3 mondkapjes voor fijnstof

Als we toch allemaal mondkapjes dragen, zou het mooi zijn als we daar ook luchtvervuiling mee afvangen. Een geluk bij een ongeluk, zeg maar. Een code ffp3 masker vind je op veel mondkapjes. Deze verwijst naar een Europese norm voor hoeveel fijnstof wordt tegengehouden. De term fijnstof refereert aan het formaat van schadelijke stoffen. Als zwevende deeltjes kleiner zijn dan tien micrometer, noemen we het fijnstof. Als vergelijking, een mensenhaar is zeven keer dikker dan dat. Nou dat had ik niet gedacht.

Functionele voeding

Zorgverzekeraars vergelijken

schimmelinfectie vrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *