WIN: Essence Superheroes nail polishes // GESLOTEN!

Happy Halloween! Ik vond het hoogtijd worden om weer eens een winactie te plaatsen! En eigenlijk hoop ik nog meerdere te kunnen regelen voor jullie. Over minder dan een maand bestaat mijn blog drie jaar, in september was ik jarig en Kenny’s toestand gaat steeds beter en sneller vooruit. Ik heb enorm veel steun van jullie gekregen, dankzij jullie had ik het gevoel mijn blog eventjes los te kunnen laten om mezelf weer bij elkaar te rapen. Reden genoeg voor een winactie! Je kunt kans maken op drie lakjes van de Essence Superheroes LE!

De Superheroes limited edition komt waarschijnlijk niet naar Nederland. Erg jammer, want deze op nagels gerichte LE vind ik heel leuk uitzien. De nagellakjes hebben allemaal een speciaal effect. Het drietal wat je kunt winnen bestaat uit 01 fantastic girl, 02 the incredible en 05 Wonder wow! man!

Wat je moet doen om mee te doen:
• Volg Beauty Before Breakfast via Bloglovin
• Laat bij de comments van dit artikel weten dat je meedoet en zorg ervoor dat je het goede emailadres invult in het daarvoor bestemde vakje

Wat kun je doen om extra kans te maken:
• Tweet iets in de trant van: Win drie lakjes van de Essence Superheroes LE op beautybeforebreakfast.nl @Maud_BBB
• Volg mij op Twitter
• Volg mij op Instagram

Deze winactie zal twee weken duren, tot en met donderdag 14 november. De winnaar zal kort erna een email van mij ontvangen!

Liefs, Maud

126 Reacties op WIN: Essence Superheroes nail polishes // GESLOTEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.