WIN: Essence Hugs & Kisses goodies!

Ik zag onlangs de Bloglovin teller de drieduizend passeren.. Drieduizend, mijn favoriete getal met drie nullen, mooier kan haast niet. Hoe hoger die getallen worden, hoe minder ik het kan bevatten. Dat heb ik allemaal aan jullie te danken, dus bij deze aan alle lieve lezers: dankjulliewel!! Om het met jullie te vieren geef ik een setje weg van de Essence Hugs & Kisses LE!

De naam kon niet toepasselijker vind ik :) Deze LE komt waarschijnlijk niet naar Nederland, maar we krijgen wel binnenkort de Vintage District LE in de schappen. De Hugs & Kisses LE is een schattige Valentijns LE, waarvan ik twee setjes ‘nail-art twins’ en de blush weggeef.

De nail-art twins! Het rode setje heet 03 With x’s and o’s & Crazy in love  en het paarse setje 04 save your kisses for me. 04 Save your kisses for me & Sunshine and red roses. In beide glitter toppers zitten hartjes!

En de blush! Met een print van het bekende LOVE ‘logo’ van kunstenaar Robert Indiana. Ik wil jullie wel graag waarschuwen: overspray alert! Dat doet Essence de laatste tijd helaas erg vaak.

Wat moet je doen om mee te doen?

Laat onder dit artikel een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet en wat je eventueel aan extra kansen hebt gedaan, that’s it :)

Wat kun je doen voor extra kans?

– Volg Beautybeforebreakfast.nl via Bloglovin en like dit artikel
– Tweet het volgende berichtje: Win Essence Hugs & Kisses LE goodies op Beauty Before Breakfast @BBBbeautyblog http://bit.ly/11ZqWCw

Inwoners van Nederland en België kunnen meedoen aan deze winactie. Deze winactie loopt tot en met zondag 3 februari. De winnaar zal ik kort erna bekend maken!

Liefs, Maud

254 Reacties op WIN: Essence Hugs & Kisses goodies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.