Win: Catrice Rocking Royals LE

Dat mijn blog vandaag drie jaar bestaat vind ik een mooie reden voor een winactie! Vandaag wil ik een winactie online zetten waar ik zelf behoorlijk excited over ben. Jullie kunnen namelijk kans maken op acht producten van de Rocking Royals LE van Catrice! Een schitterende limited edition die helaas niet hier gaat verschijnen. Ik vind het oprecht jammer, er zitten zulke mooie en unieke producten tussen. Ik heb er een aantal ingeslagen voor één van jullie!

Twee lakjes in de kleuren Of Royal Blood en Pink Punk.

Een Velvet Matt Lip Colour in de kleur Pink Punk en de Liplocking Base.

De Velvet Black Liner en een Velvet Metal Eyeshadow in Ex Pistols.

De Multi Colour Blush in Punk Up The Royals.

En als laatst het pronkstuk van deze collectie: de Scented Highlighting Powder in Rock It Science.

Wat je moet doen om mee te doen:
• Volg Beauty Before Breakfast via Bloglovin
• Laat bij de comments van dit artikel weten dat je meedoet en zorg ervoor dat je het goede emailadres invult in het daarvoor bestemde vakje

Wat kun je doen om extra kans te maken:
• Tweet iets in de trant van: Maak kans op producten van de Catrice Rocking Royals LE op Beauty Before Breakfast http://bit.ly/1cL8pf9 @Maud_BBB
• Volg mij op Twitter
• Volg mij op Instagram
• Like de Beauty Before Breakfast Facebookpagina
• Abonneer op mijn Youtube kanaal

Deze winactie zal twee weken duren, tot en met 10 december. De winnaar zal kort erna een mailtje van mij ontvangen!

Liefs, Maud

176 Reacties op Win: Catrice Rocking Royals LE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.