Win! 9x The New Black ombre set in Waves

Vandaag heb ik weer een winactie, eentje waar ik zelf ook behoorlijk vrolijk van kan worden! Ik mag namelijk negen ombre sets van The New Black verloten. Ook nog eens in mijn favoriete kleurencombinatie: Waves. Ik vind het heel leuk dat ik maar liefst negen van jullie hiermee blij mag maken! Lees snel verder om mee te doen!

Wat je moet doen om mee te doen:
• Like de Facebookpagina van The New Black
• Volg Beauty Before Breakfast via Bloglovin
• Laat bij de comments van dit artikel weten dat je meedoet en zorg ervoor dat je het goede emailadres invult in het daarvoor bestemde vakje

Wat kun je doen om extra kans te maken:
• Tweet iets in de trant van: Win een ombre set van The New Black bij Beauty Before Breakfast! http://bit.ly/1gla9hR @Maud_BBB
• Volg mij op Twitter
• Volg mij op Instagram
• Like de Beauty Before Breakfast Facebookpagina
• Abonneer op mijn Youtube kanaal

Deze winactie zal twee weken duren, tot en met 12 december. De winnaars zullen kort erna een mailtje ontvangen!

Liefs, Maud

105 Reacties op Win! 9x The New Black ombre set in Waves

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.