Video: The Blindfold Make-up Challenge

Klik hier als je de video niet ziet.

Een paar dagen geleden hebben Esther en ik weer twee video’s opgenomen, twee keer The Blindfold Challenge! Hier zie je hoe ik haar make-up geblinddoekt doe en op haar blog BeautyFreak kunnen jullie het andersom zien.

25 Reacties op Video: The Blindfold Make-up Challenge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.