Video: Nagellak stash / December 2012

Kun je de video niet zien? Kijk dan hier.

Ik wist niet dat mijn laatste nagellak stash video alweer zo lang geleden was. Toen ik zag dat die dateerde uit september 2011 heb ik maar gelijk mijn camera gepakt en een nieuwe opgenomen. Bedankt voor het kijken!

Liefs, Maud

52 Reacties op Video: Nagellak stash / December 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.