Video: Mijn Make-up Stash juni 2012

Een make-up ‘stash’, een paar jaar geleden had ik nooit dat woord kunnen koppelen aan mijn toilettasje met een stuk of tien producten er in. Hoe heb ik er ooit mee kunnen leven? Nu snap ik de benaming ‘stash’ helemaal. Het is een voorraad en een verzameling, van elk product heb ik er meer dan één liggen en op foundation, eyeliner en mascara na denk ik niet dat ik ooit nog iets hoef te kopen. Als beautyliefhebber koop ik natuurlijk geen cosmetica omdat het nodig is, maar omdat ik het leuk vind!

Kun je de video niet zien? Klik hier

Ik ben erg blij met mijn stash. Ik vind het een gezellige mengelmoes van budget en high-end. En in tegenstelling tot zo’n beetje alles wat ik heb, vind ik dat ik dit goed geordend heb. Ik precies wat ik waar kan vinden en er ligt maar weinig weg te stoffen. Alleen die lip-lade nog eens uitzoeken..

Waarin berg jij je make-up op?

Liefs, Maud

50 Reacties op Video: Mijn Make-up Stash juni 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.