Video: In mijn douche & badkamer stash

In deze video laat ik zien wat momenteel in mijn douche staat en wat er nog ligt te wachten in mijn badkamer stash. De video is een tijdje geleden opgenomen, maar er zijn maar twee dingen veranderd: de Balea Frambozen shampoo is op en ik gebruik nu de Lush Honey shampoo, die ik tot nu toe geweldig vind. En in de douche staat nu een Lady Gaga Fame douchegel erbij. Voor de rest is ‘ie up to date. Bedankt voor het kijken allemaal!

Liefs, Maud

19 Reacties op Video: In mijn douche & badkamer stash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.