Urban Decay The Vice Palette – Looks

Sinds afgelopen zaterdag ben ik de zeer gelukkige eigenaar van een Urban Decay Vice palette. Wat ben ik er blij mee! Zaterdagmiddag kon ik maar niet stoppen met foto’s ervan maken, maar tegelijkertijd wou ik het liefst gelijk alle kleuren swatchen en lekker gaan make-uppen. Ik heb in het weekend twee middagen ermee gespeeld en allerlei looks gemaakt. Ik heb elke kleur in een look verwerkt, dat zijn zes looks geworden!

Nog even een reminder van alle kleuren die in het palette zitten. De review en swatches kun je hier zien. Ik heb alle looks op één oog gemaakt. Mijn linkeroog had wat lelijke, rode plekken onder de wenkbrauw doordat ik die vrijdagavond iets te enthousiast heb zitten waxen. De kleur Anonymous heb ik op elke look onder mijn wenkbrauw als highlighter.

De eerste look is gemaakt met de vier kleuren rechts bovenin het palette. Blitz, Penny Lane, Unhinged en Black Market. Deze vielen me snel op zo samen, het kan zo een quatro palette in! Ik wou er ook gelijk een look meemaken. Ik vind de kleuren prachtig bij elkaar!

In het Vice palette zitten ook perfecte kleuren voor alledaagse, draagbare looks. Hier heb ik Anonymous over mijn bewegend ooglid, Laced bij de buitenste ooghoeken en Desperation in de crease. Anonymous vind ik een geweldige kleur, ideaal als highlighter en om over het bewegend ooglid te doen voor zulke looks. Anonymous en Laced zijn verrassend fijn om mee te werken voor matte oogschaduws!

Een donkerpaarse look met de kleur Vice in de hoofdrol. Freebird heb ik mijn binnenste ooghoek en boven Vice. Black Market langs de wimperranden en Provocateur onder mijn oog. Die laatste bevat veel grove glitters en veroorzaakte heel wat fall-out. Bij deze look begon ik Black Market echt te waarderen, handig dat er een mooie, zwarte oogschaduw in zit!

Chaos! Ik was heel benieuwd hoe deze knalblauwe kleur zou uitkomen in een ooglook. Het combineren vond ik best lastig, ik ben voor Armor en Jagged gegaan. Glittery donkergrijs en bruin. En Chaos, dat is pure liefde. Je moet de kleur wel opbouwen, maar dan heb je ook wat! Ik vind ’em zo gaaf! Jagged was tijdens het swachten heel korrelig en gaf nauwelijks kleur af, maar hij is best redelijk op te bouwen, hij veroorzaakt wel veel fall-out.

Een paars-bruine, herfstige look. Muse zit op het bewegend ooglid, Nevermind bij de binnenste ooghoek, Rapture in de crease en onder minder oog, Echo Beach subtiel als highlighter (samen met Anonymous, zoals bij al deze looks). Allemaal oogschaduws met een mooie glans die moeiteloos met elkaar blenden, top!

Als laatst een kleurrijke look die mij aan het circus doet denken. De knalroze Noise moest ik uiteraard ook nog proberen, net als Occupy, de mooie, grijsblauwe tint. Tussen die twee bracht ik Blitz aan. Helaas zie je de mooie, gouden glitters van Noise niet goed op de foto’s, maar oh my, wat zijn die mooi!

Na het noemen van die laatste kleuren realiseer ik me iets.. ik heb niet alle kleuren gebruikt in een look! Junkie, de groene kleur, was ik helemaal vergeten. Daar ga ik snel nog een mooie look mee proberen te maken. Voor nu zijn Anonymous, Chaos, Vice en Black Market mijn favoriete oogschaduws uit het Urban Decay Vice palette. Het is een limited edition en is momenteel verkrijgbaar bij Sephora voor €38,93.

Welke look en welke kleuren zijn jouw favoriet?

Happy Halloween! Liefs, Maud

51 Reacties op Urban Decay The Vice Palette – Looks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.