Update #3 – Kenny’s herstel!

De laatste update over Kenny’s toestand is vandaag precies één maand geleden. Op 5 oktober lag hij nog in het ziekenhuis en was niet zeker wanneer hij door zou kunnen naar de revalidatiekliniek. Wat kan er veel veranderen in een maand! Vele weten al dat hij inmiddels in de revalidatiekliniek is opgenomen. Hij is er pas drie weken en er zit enorm veel vooruitgang in!

De eerste week in de revalidatiekliniek was het programma nog vrij rustig. Eerst moest worden bekeken wat Kenny aankon en wat voor therapieën goed zouden aansluiten op zijn toestand. Gelukkig was er al genoeg voor hem om blij van te worden! Lekkerder eten, betere koffie, een afdeling die iets huislijker oogt dan een ziekenhuis, een natuurlijke omgeving buiten en een mede-cliënt die een soort gelijk ongeluk heeft meegemaakt.

Vorige week heb ik maandag een meeloopdag gehad. Van alles kwam aan de orde en het was erg interessant om te zien wat Kenny zoal de hele dag doet daar. Het programma is een stuk intensiever geworden, maar dat is juist mooi. Kenny had zoveel zin om weer wat actiever te kunnen leven. Nu weet ik in elk geval zeker dat hij in goede handen is!

Vandaag mocht ik aanwezig zijn bij een team overleg, waarin de voortgang over Kenny’s herstel werd besproken. Alle mensen die ik op de meeloopdag heb ontmoet waren erbij en ze hadden stuk voor stuk veel vertrouwen in een snel herstel! Dat was echt super om allemaal te horen. Alleen zijn voet, die hij niet omhoog getild krijgt, kan nog lang gaan duren. Gelukkig is dat niet eens zo’n probleem, hij heeft een brace om die zijn voet recht houdt en terug omhoog duwt als hij loopt. In het water of tussen een loopbrug dan, al willen ze hem ook snel leren lopen met krukken.

Hij is nu al twee weekenden thuis geweest, dat was natuurlijk geweldig! De eerste keer was het even wennen, zeker voor Kenny. Gelukkig had ‘ie het heel snel weer helemaal naar zijn zin. Terug naar de revalidatiekliniek moeten viel vies tegen, maar gelukkig hoeft dat na komend weekend nog maar één keer! Tenminste, wat het interne verblijf betreft! Vanaf volgende week woensdag kan hij in dagtherapie. Hij zal dan drie dagen per week daarheen moeten voor therapie en de rest van de tijd is hij thuis! Ahh, ik kan niet wachten! Vandaag werd tijdens het teamoverleg besproken dat hij over twee of drie weken weer kan gaan werken, één of twee dagen per week. Ook super mooi nieuws, want hij wilt zijn werk natuurlijk niet kwijt en zo snel mogelijk weer terug naar zijn normale leven.

Ik ben zo blij door al het goede nieuws! Ik had gehoopt Kenny na de kerst weer thuis te hebben, maar het gaat een stuk sneller dan verwacht. Ik ben benieuwd wanneer hij weer loopt!

Liefs, Maud

37 Reacties op Update #3 – Kenny’s herstel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.