The Princess Tag

The Princess Tag zie ik nu al een paar dagen op Youtube voorbij komen. Een tag waarbij je je favoriete producten van luxe merken laat zien per categorie. Make-up hoeft voor mij niet duur te zijn om er blij van te worden, al zijn er een aantal high-end producten waar ik absoluut niet meer zonder zou kunnen. Ik was benieuwd tot in hoeverre ik deze tag überhaupt volledig kan invullen, dat is best aardig gelukt!

Foundation & Concealer

Sowieso twee onmisbare producten, maar ik heb eigenlijk vooral veel budget favorieten wat foundation en concealer betreft. De fijnste, duurdere foundation die ik heb is de Studio Fix Fluid van MAC. Dat is wel gelijk mijn ultieme favoriet voor in de zomer! Als ik dan toch full face make-up wil dragen, weet ik dat deze niet snel van mijn hoofd al zal smelten. De Pro Longwear Concealer is één van de weinige die mijn wallen volledig kan verdoezelen, daar ben ik ’em dan ook op veel vroege ochtenden erg dankbaar voor.

Powder

Ik heb geen één enkele gezichtspoeder van een duurder merk, ik ben ook geen fan van gezichtspoeders en gebruik liever een setting spray.

Bronzer

Wederom MAC! En net als gezichtspoeders een product wat ik niet zo heel vaak gebruik. Deze is nog van de Surf Baby collectie uit 2011! En de print is nog steeds niet helemaal weggesleten. Dit is de meest natuurlijke bronzer in mijn stash. Mat, niet te donker en niet te oranje.

Eigenlijk dacht ik bij zowel bronzer en blush als eerst aan deze. Een Too Faced duo die in een kerstset zat. Echt vaak gebruik ik dit pareltje niet, maar toch vind ik dat één van de ultieme prinsessen producten in mijn stash. Die afbeelding op het doosje, veel sprookjesachtiger wordt het niet!

Blush

Voor de MAC Quite Cute blush geldt hetzelfde als voor de Too Faced duo, deze blush heeft een heel hoog prinsessengehalte. Maar als het op een luxe favoriet aankomt wint deze het niet van Benefit Bella Bamba. Dit is een all time favorite. Één van mijn eerste high-end blushes. Het resultaat vind ik zo mooi en hij ruikt ook nog eens lekker. De schreeuwerige verpakking vind ik ook geweldig, iets heel anders dan al mijn andere blushes.

Highlighter

Mijn favoriete high-end highlighter kan alleen mijn enige MAC Mineralize Skinfinish zijn! Dit is Crystal Pink uit de Semi Precious collectie. Ik vind hem prachtig, zowel in het doosje als op mijn huid. En eigenlijk zou ik deze veel vaker moeten gebruiken, ik heb hem na deze foto’s weer eens in mijn everyday bakje gelegd.

Eyeshadow

Dit was moeilijk. Ik heb veel oogschaduw en ik ben gek op zoveel verschillende palettes! Het Naked Basics van Urban Decay is degene die ik de laatste tijd het meest gebruik van mijn duurdere palettes. Voor ooglooks in elk geval! De kleuren die ik eerst nog twijfelachtig vond blijk ik fantastisch te vinden. De zwarte oogschaduw is de best gepigmenteerde, matzwarte oogschaduw die ik heb.

Eyeliner

Twee oldies! Al gebruik ik de Kat Von D Autograph eyeliner nog regelmatig, hij zou maar liefst twee jaar houdbaar zijn! Deze heeft een heel precies kwastje en is super gepigmenteerd. Hetzelfde geldt voor de Art Liner van Lancôme, al heeft deze een stift applicator. Deze was zo fijn! Toen ik een jaar of 21 was.. Hij is compleet leeg helaas!

Mascara

Wederom twee overblijfsels van wat ooit was. De applicator van de Benefit They’re Real mascara, deze gebruik ik soms wanneer ik wil weten hoe een mascara werkt zonder het verschrikkelijke borsteltjes wat erbij hoort. They’re Real zou ik graag nog eens opnieuw aanschaffen, maar toch houdt de prijs me tegen. De Supercurl mascara van Urban Decay zat bij een palette. Deze vond ik ook geweldig, ik zou graag de fullsize aanschaffen, maar toch, die prijzen hè. Meer dan twintig euro uitgeven aan een mascara die ik niet meer snel.

Lipstick

Lipsticks! Hier heb ik niet lang over hoeven denken. Wanted van Urban Decay is een van mijn meest gebruikte lipsticks. Net als Rouge Podium van Dior! Ondanks dat ik beide hulzen prachtig vind zal het toch aan de kleuren en kwaliteit liggen. Nu ik ze zo naast elkaar zie lijken ze best wel op elkaar.

Lipgloss

Één van mijn weinige high-end lipglosses. Een Dior Addict Ultra Gloss in de kleur Pearl. Een lieflijke, peachy kleur. Die ik veel te weinig draag. Ik draag ook veel liever lipsticks en lipbalms.

Brow product

Dit is best erg. Ik gebruik twee dure Too Faced palettes met name voor mijn wenkbrauwen. Het Natural Eye en Matte Eye. Ik maak er ook nog wel eens complete ooglooks mee, maar ik gebruik vooral de kleuren Coffee Bean en Sexspresso om mijn wenkbrauwen mee in te kleuren. Beide zijn mat en heel donkerbruin, korrelen niet al te veel en blijven mooi zitten. Perfect dus! Ik weet niet waar ik moet gaan zoeken als deze op zijn, ik heb al overwogen het Natural Eye palette dan opnieuw te kopen.

Misc… (Candle, bath goodie, tool etc)

Mijn MAC kwasten zijn absoluut mijn favoriete random producten! De vier oogschaduwkwasten gebruik ik het meest (214, 222, 224, 239), maar ook de fluffy 150 en de platte 190 laat ik niet verstoffen. Voor kwasten vond ik ze allemaal erg duur, toch was ik na mijn eerste MAC kwast overtuigd, ik wil meer!

Nail polish

Nagellak koop ik het liefst voor kleine prijsjes, maar als het iets speciaals is geef ik er graag wat meer voor uit! Lunar Eclipse van de Orly Cosmic FX collectie kocht ik in Helsinki. Ik weet niet meer precies hoeveel ik eraan uitgaf, maar het zal overeen komen met Graphite van Chanel lakje ernaast, veel. Ik blijf beide het geld waard vinden, het zijn schitterende en unieke lakjes.

Tijdens het uitzoeken van mijn favoriete high-end producten viel mij op dat ik wat oogmake-up betreft veel meer keuze had. Daaraan geef ik duidelijk liever veel geld uit dan aan gezichtsmake-up, op blushes na dan. Bij foundations en poeders ben ik bang dat de kleur uiteindelijk toch niet de juiste was of dat het niet fijn werkt met mijn huid. Dan is een budget product een minder pijnlijke miskoop. Toch begon het wel te kriebelen om weer eens in een parfumerie naar mooie blushes en highlighters te gaan kijken.

Wat is jouw favoriete high-end product?

Liefs, Maud

21 Reacties op The Princess Tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.