The Blogger Love Tag

Het is alweer even geleden dat ik door Patty van PrettyBeautyLand werd getagd met The Blogger Love tag. Nogmaals bedankt Patty! Deze tag gaat uiteraard over blogs! Mijn favorieten, de eerste die ik ooit tegenkwam, mijn eigen favoriete onderwerp, and so on!

Wat was de eerste blog die je ooit tegenkwam?
Poeh, heel zeker weet ik het niet meer. Ik denk BeautyLab of MissLipgloss, volgens mij ontdekte ik die ook vlak na elkaar. In het begin bezocht ik deze blogs meestal maar eens per week, om dan gelijk alle nieuwe artikelen te lezen. Dat veranderde in een dagelijks bezoek om die nieuwe artikelen te lezen. Toen ik erachter kwam dat sommige namen bij de comments klikbaar zijn en ik zo op andere blogs terecht kwam ontdekte ik de ‘hele’ beautyblog wereld.

Favoriete blogs
Ik vind Temptalia geweldig om de extreem uitgebreide reviews. Al moet ik zeggen dat ik die niet allemaal voor mijn lol helemaal ga doorlezen en de site alleen bezoek als ik benieuwd ben naar een bepaald product. Mijn standaard blogrondje ziet ongeveer als volgt uit: BeautyLab, MissLipgloss, VeraCamilla, Teskuh, Lotte Loves Beauty, BeautyCloud, PrettyBrilliant en MissMurphy.

Best Blogging Friends
Ik heb redelijk wat bloggers mogen ontmoeten op events wat ik altijd super leuk en gezellig vind, al heb ik daarvoor de afgelopen maanden weinig tijd gehad. Met Esther ben ik het meest opgetrokken, al is zij helaas gestopt met bloggen. Met haar heb ik gezellige middagen samen zitten bloggen (kletsen) en video’s opgenomen.

Noem een blog die je dingen/producten laat kopen

Er is niet één enkele blog die voor mij veel overtuigender werkt dan de rest. Alle blogs kunnen mij iets laten kopen, als ik iets voorbij zie komen wat ik wil hebben tenminste. Vroeger (rond 2008) wilde ik het liefst alles hebben wat ik bij YouTubers voorbij zag komen, sinds ik zelf een vrij grote stash heb is dat een stuk minder.

5 blogs die iedereen moet lezen

Maar vijf?! Mijn hierboven beschreven standaard blogrondje bestaat zelfs uit meer dan vijf blogs! Ik kies er even expres vijf anderen uit mijn Bloglovin’ lijst, just so you know, de blogs bij mijn ‘favoriete blogs’ zijn ook zeker het bezoeken waard!

xWiesx maakt schitterende looks en even mooie foto’s. Love it! Haar reviews lees ik ook altijd graag.

Linvant, ga alleen al even de header van Lin’s blog checken, dan hoef ik er al niet meer bij te zeggen dat zij prachtige nail-arts maakt. Haar creaties zijn perfect afgewerkt en de thema’s zijn heel uiteenlopend.

KlairedeLys, ik volg haar met name op YouTube voor de aparte en artistieke looks die ze daar laat zien. Maar ook haar blog is het bekijken waard, veel kunstige dingen en muziek.

RoseShock -hoef je niet per se te lezen want het merendeel is Fins- Tanja zet hier en daar ook Engelse stukjes erbij. Haar make-up skills zijn geweldig, haar stijl vind ik ook gaaf, al is het heel apart. Ze maakt fantastische cosplay looks.

Linda Hallberg, volgens is is ze inmiddels al erg bekend. Niet voor niets ook, haar make-up looks vind ik de mooiste die ik op het internet ben tegengekomen en haar creativiteit blijft me verbazen.

Je favoriete manier om blogs te lezen.
Het liefst via Bloglovin’ op mijn laptop. Groot scherm en alles op chronologische volgorde, dat vind ik wel zo handig. Kopje thee erbij en ik ben een paar uurtjes zoet.

Bloggers die je inspireren
Dankzij Klaire de Lys krijg ik altijd zin om iets creatiefs te gaan doen, zij maakt erg gave tutorials van kostuum-achtige looks. Geweldige accessoires als kroontjes of nepnagels maakt ze zelf. Ik vind het fantastisch hoe zij alles tot in de puntjes uitwerkt, heel inspirerend!

Favoriete blog design
Ik ben niet handig in dit soort dingen beschrijven, dat voorop. Het standaard blog-design met de artikelen onder elkaar vind ik sowieso het makkelijkst en meest overzichtelijk. Wat kleuren betreft houd ik op internet van licht en lieflijk, ik kijk niet graag lang naar donkere of super felle sites. Verder maakt het mij niet veel of het strak en kaal is of juist heel druk met veel tierlantijntjes, zolang de artikelen het duidelijke middelpunt zijn en mijn browser er niet door crasht vind ik het allemaal leuk.

Je favoriete ding om over te bloggen
Beauty! Zonder twijfel, het is niet voor niets het hoofdonderwerp van mijn blog. Nog altijd met dezelfde reden als drie jaar geleden: ik verveel iedereen in mijn omgeving als ik een halfuur of langer over cosmetica blijf praten. Via mijn blog kan ik zolang doordraven als ik wil en de meeste bezoekers zijn ook beautyliefhebbers, die dat begrijpen.
Het lijkt mij ook leuk om over creatieve dingen te bloggen, zoals DIY tutorials maken of een soort ‘art journal’ bijhouden. Laat het vooral weten als zoiets je leuk lijkt! Ik weet namelijk niet of jullie daarop zitten te wachten.

Ik heb geen idee wie deze tag al allemaal heeft gedaan, dus bij deze: tag, you’re all it! Neem hem gerust over als je wilt :)

Liefs, Maud

14 Reacties op The Blogger Love Tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.