Tag: You’re It!

Vandaag is het weer eens tag time! Ik werd deze week getagd door de lieve Anneloes van BeautyCloud. Met een tag genaamd You’re It. Een aantal verschillende vragen over bloggen, beauty en mezelf!

1. Hoe lang blog je al en waarom?
Beauty Before Breakfast bestaat eind november drie jaar! Daarvoor heb ik een paar maanden een nagellak blog gehad, dus ik blog zo’n drie jaar. Ik ben begonnen omdat ik mijn ei nergens kwijt kon wat cosmetica betreft. Toen ik ontdekte dat ik gewoon simpel en gratis kon gaan bloggen via Blogspot heb ik gelijk een blog aangemaakt.

2. Wat is je grootste fashion no-no?
Ik kan het niet met één neutraal woord mooi omschrijven. Van die ordinaire marktkleding. Ik heb een tijd geleden een paar uur tegen een knalroze exemplaar aangekeken. Met een luipaard erop, met glittertjes op de vacht en rhinestones in de ogen. Plus wat verdwaalde touwtjes aan de zijkanten. Zoiets vind ik nogal lelijk. En ik kan niet eens een foto op internet vinden van iets van gelijkwaardige afzichtelijkheid, zo erg was dat ding!

Bron foto

3. Wat staat er bovenaan je wishlist op dit moment?
Kenny weer thuis hebben en samen op vakantie gaan! Dat wil ik nu het allerliefst, maar dat komt ook wel. Mede hierdoor zijn er weinig materialistische dingen die ik wil hebben. Een nieuwe winterjas en laarzen heb ik deze week nog gekocht en gekregen, ik ben helemaal tevreden wat spullen betreft.

4. Als je alleen kon kiezen tussen 3 make-up producten die je moet gebruiken voor de rest van je leven, welke producten zouden dat zijn?
Foundation, mascara en het Too Faced Natural Eye palette. Qua foundation en mascara heb ik geen holy grails die voor altijd favoriet zullen blijven.

Bron 1 / 2

5. Wie is je grootste icoon (mode/beauty gericht), en waarom?
Kat Von D! Ik vind haar kledingstijl en tattoo’s heel gaaf. Naast tatoeëren is ze ook geweldig met make-up. Ze heeft niet voor niets haar eigen lijn, die ik geweldig vind uitzien. De kwaliteit schijnt ook super te zijn! Echt het merk wat ik het liefst hier in de schappen zou willen zien verschijnen.

6. Wat is jouw must-have haarverzorgingsproduct?
Die heb ik niet! Ik gebruik wel wat haarproducten, maar eigenlijk sla ik ook regelmatig van alles over. Er is niet één product waar ik echt niet zonder kan.

Bron foto

7. Wat is je grootste droom?
Heel veel reizen. Geen verassing als je mijn blog al een tijdje volgt. Er is ontzettend veel moois op deze wereld en het is zo divers. Ik hou van variatie en vind het geweldig om nieuwe plekken te zien en nieuwe dingen te doen. Je maakt herinneringen die je nooit zult vergeten en dat wil ik zoveel mogelijk doen met mensen die mij dierbaar zijn.

8. Wat is je favoriete TV-show en waarom?
Telt South Park als tv-show? Dat is één van de enige dingen die ik kijk, want ik vind het hilarisch en geniaal. Oh, en Seinfeld ook! Blijft geweldig!

9. Wat is je favoriete “aspect” (deel) van jezelf?
Ik heb een tijdje hierover nagedacht. Typerend voor mij, want ik denk nogal graag. De manier waarop ik denk is mijn favoriete aspect van mezelf. Ik kan lang en breed over van alles nadenken, wat me vrij ruimdenkend heeft gemaakt. Mijn gedachten helpen me vaak met geluk en blijdschap vinden, door lang te relativeren. Mijn mening eerst een lange tijd zich laten vormen zonder er iets over uit te spreken heeft me vaak vervelende situaties bespaard. Ja, denken is mijn ding.

10. Op welke prestaties ben je trots?
Weer een lastige! Ik ben er trots op dat ik veel van de wereld heb gezien, maar dat zie ik niet als iets wat ik heb gepresteerd. Dat is een voorrecht wat mijn moeder en ik kregen na een erg rotte periode. Ik ben ook trots op mijn site! Weliswaar was dat zonder jullie nooit hetzelfde geweest. Toch vind ik het knap van mezelf dat dit iets is wat ik best goed volhoud.

Liefs, Maud

25 Reacties op Tag: You’re It!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.