Tag: I ♥ Nail art

Door de lieve en getalenteerde Lin, van Linvant.nl, werd ik getagged met de I ♥ Nail art tag. Dankjewel meid! Ik ben al heel lang gek op nail art en in vlagen ben ik er veel mee bezig. Momenteel zit ik even tussen twee zo’n fases in en ik mis het priegelen aan nail arts behoorlijk. Dankzij deze tag heb ik er weer zoveel zin in gekregen!

1. Maak je vaak nailart?
De afgelopen paar maanden heb ik het nauwelijks gedaan, helaas. Geen vrijwillige keuze, maar puur tijdgebrek. Daarvoor maakte ik er meestal drie of vier per maand. Ik heb wel erg veel zin om er weer vaker mee aan de slag te gaan!

2. Besteed je veel tijd aan nailart?
Dat verschilt natuurlijk erg per nailart! Als ik de tijd heb neem ik die ook graag, zoals een hele middag water marblen. Dat hoeft trouwens niet zo lang te duren, ik ben er gewoon niet goed in.

3. Wat voor nailart vind je het leukste om te maken?
Geen specifiek ontwerp, maar alles wat ik uit de losse hand met een kwastje kan vind ik leuk om te doen. En als iets met tape me lukt! Maar dat is tot nu toe meestal niet het geval.

4. Wat voor nailart vind je te moeilijk?
Water marble, daar ben ik zo hopeloos in! Vaker oefenen zal vast helpen, maar daar heb ik zelden zin in (nu wel trouwens, nu ik erover schrijf). Ik doe het meestal maar twee keer per jaar ofzo.

5. Liever freehand of stempel nailart?
Liever freehand! Zoals ik al zei, ik vind met kwastjes werken het leukst. Daarbij ben ik geen held in stempelen, designs voor over de hele nagel krijg ik nooit netjes erop en wachten tot de basis helemaal droog is kost me te veel geduld.

6. Heb je veel imageplates?
Valt mee, ik denk ongeveer twintig stuks. De meeste zijn van Konad en een paar van Essence.

7. Gebruik je vaak rhinestones of studs?
Niet echt, dat komt ook door mijn werk. Als ik vijf minuten bezig ben zal elk steentje eraf liggen. Heel af en toe dus, als ik vakantie heb!

8. Heb je wel eens decals of nailart stickers gebruikt?
Stickers wel, decals niet. Over stickers heb ik dubbele gevoelens. Sommige zijn geweldig en andere te crappy voor woorden. De betere varianten vind ik helaas altijd te duur voor het weekje wat ze op mijn nagels blijven zitten.

9. Welke techniek wil je nog eens leren?
Ik wil goed worden met striping tape, daar kun je zoveel verschillende dingen mee!

10. Welke tools gebruik je regelmatig?
Kwastjes en sponzen. Die laatste nog het meest denk ik, om gradients mee te maken.

11. Werk je wel eens met losse glitter?
Zelden gedaan! Ik heb er wel redelijk wat, ik denk dat ik die maar eens meer moet gaan gebruiken.

12. Heb je ooit foil gebruikt?
Één keer, met een soort foil van Essence. Of de kwaliteit van de foil was slecht of ik ben er hopeloos in, het lukte niet eens een heel klein beetje.

13. Hoelang draag je een nailart?
Hangt af van hoe blij ik ermee ben en hoe lang het mooi blijft zitten. Soms ben ik zo ontevreden over het resultaat waardoor het er direct af gaat. Maar soms ben ik er apetrots op en blijft het ook nog anderhalve week mooi op mijn nagels.

14. Gebruik je speciale nagellak voor je nailarts?
Ik heb een zwarte stempellak van Konad, die ik ook enkel voor stempels gebruik. Voor de rest niets.

15. Gebruik je graag stripers? (of liever een los kwastje)
Dan ga ik liever voor een los kwastje. Ze zijn op de eerste plaats dunner en zo kan ik uit al mijn nagellak kleuren kiezen.

16. Wat vind je van flocking powder?
Rommelig spul, haha! Ik heb er nog maar één keer iets mee gedaan, toen zat het werkelijk overal!

17. Draag je wel eens nagelstickers. Van die full size met een leuk printje erop?
Zelden. Ik heb verschillende geprobeerd en alleen die van Sephora vond ik wat kwaliteit betreft goed, maar ze waren wel erg duur. Nee, ik lak liever!

18. Werk je graag met (striping) tape?
Het lijkt me fantastisch om daarmee te leren omgaan, maar het lukt lang niet altijd. En tja, dan is er niet veel leuks aan. Ik blijf er wel nog mee oefenen, ik wil het gewoon onder de knie krijgen.

19. Wat is jouw favo nailart die je zelf hebt gemaakt?
Dat is deze regenboog gradient, hij is niet flawless, maar ik vind het zo leuk en vrolijk uitzien.

20. Wat is je favo nagellak/nailart blog?
Ik volg er maar drie, die ik eigenlijk even leuk vind: Let Them Have Polish, Chalkboard Nails en The Nailasaurus.

Liefs, Maud

22 Reacties op Tag: I ♥ Nail art

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.