Swatches: Sinful Colors // Let’s Talk & Why Not

Sinful Colors ken ik als dat leuke nagellakmerk wat in België bij Di (hier bekend als Da) drogisterijen verkrijgbaar is. Een paar maanden geleden ontdekte ik dankzij beautybloggend Nederland dat het merk inmiddels ook hier verkrijgbaar is in de winkel, bij Kruidvat! Niet elk filiaal verkoopt het, het kleine Kruidvatje in mijn dorpje bijvoorbeeld niet. Toen ik onlangs in Heerlen bij een Kruidvat was zag ik de display, tijd om ze eens te proberen!

De display van Sinful Colors ziet er heel aantrekkelijk uit vind ik, zoveel gave kleuren! Zelf ging ik voor intens blauw-paars en een smurfenkleurtje. Let’s Talk en Why Not, ik moest wel even lachen toen ik de lakjes zo had neergelegd en de namen voor het eerst eens bekeek, grappig!

951 Why Not.. have nail like Smurfette? Ik ben en blijf gek op blauwe nagellak. Dit is zo’n typisch kleurtje waar ik helemaal verliefd op kan worden. Het is net geen lila-periwinkle, maar echt felblauw is ‘t ook niet. Een beetje hemelsblauw en een beetje smurfenblauw vind ik het. Hij lakte erg fijn en dekte na twee laagjes.

929 Let’s Talk is een rijke blauw-paarse kleur. Vrij donker en opvallend. Ik vind de kleur echt prachtig, maar fantastisch fijn lakken deed ‘ie niet. Er zit een shimmer finish in die een streperig effect geeft. Als ik de tijd en rust neem om het perfect ‘recht’ te lakken.. ja, dan zou ‘ie mooi kunnen zijn. Dat geduld heb ik meestal niet, waardoor je wiebel-lijntjes in de lak ziet, wat mij enorm kan storen.

Ondanks dat Let’s Talk me een beetje tegenvalt ben ik niet teleurgesteld, ik zal zeker nog vaker voor de Sinful Colors display staan. De shimmer lakjes sla ik voortaan waarschijnlijk over, maar gelukkig zijn er ook genoeg mooie creme finish lakjes van te vinden. De nagellak van Sinful Colors kost €1,99 per stuk.

Heb jij al kennis gemaakt met Sinful Colors? Wat vind jij ervan?

Liefs, Maud

17 Reacties op Swatches: Sinful Colors // Let’s Talk & Why Not

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.