Swatches: Rimmel Precious Stones nail polish

In het Rimmel schap vind je sinds deze maand de Glamrock collectie. Een mooie kerstcollectie waar twee prachtige glitterlakjes bij horen. De Precious Stones High Coverage glitter polish. Een mooie glitter nagellak die goed dekt kan mij enorm blij maken, ik was heel benieuwd of ze echt zo goed zouden dekken! In de flesjes zien ze in elk geval schitterend uit.

Er zijn twee lakjes in de Glamrock collectie, 001 Diamond Dust en 002 Ruby Crush.

Ruby Crush bevat rode en zilveren glitters. Een erg mooie combinatie! In de rode glitters lijkt een soort duo-chrome effect te zitten wat een oranje glans laat zien. Ik vind het echt een prachtig lakje, het straalt Kerstmis uit en schittert zo mooi in de zon. Hij dekte al na twee laagjes, erg goed voor een glitter lakje!

Diamond Dust bevat voornamelijk donkere, grijsblauwe glitters. Er zit nog heel wat multi-color glitter door, dat was lastig om op de foto te krijgen, je ziet het nog beter in het flesje. In het echt zie je ook op je nagels een regenboog van glitters op een donkere basis. Ik houd van opvallende en hysterische lakjes, deze past perfect in dat straatje. Deze dekte na twee laagjes, maar op de foto’s heb ik er drie op, dat maakte het net iets donkerder en mooier.

Dit worden twee nieuwe favorieten, dat staat vast. Ze lakken allebei prettig, dekken goed en drogen snel. Dat laat weinig te wensen over, hopelijk blijven te ook goed zitten! Ik ben van plan Ruby Crush dit jaar met kerst in een nail-art te verwerken.

De Rimmel Glamrock collectie is vanaf begin deze maand verkrijgbaar, de Precious Stones nagellak kost €6,99 per stuk.

Liefs, Maud

50 Reacties op Swatches: Rimmel Precious Stones nail polish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.