Swatches: P2 Nail Foundation // 010 Nude & 030 Skin

Ik vind nude nagellak heel mooi uitzien, maar bij het zien van de flesjes vind ik het nooit zo interessant. De nieuwe Nail Foundation lakjes van P2 zijn een grote uitzondering op dat gebied! De naam trok me nog het in eerste instantie, die vind ik erg leuk bedacht. Er zijn vijf (of zes?) verschillende tinten en ze zouden ook nog verzorgend werken voor je nagels.

De flesjes vind ik leuk uitzien, ze lijken klein, maar er zit toch 10ml in. Dat is redelijk veel. De kleuren die ik koos zijn 010 nude en 030 skin, een rozige en een beige kleur. 030 skin had ik als eerst gekocht, die beviel heel goed, waardoor ik gelijk de rest goed moest gaan bekijken.

Dit is 010 Nude, een zachte lichtroze lak. Ik twijfelde of deze wel bij mijn huidskleur zou passen, maar het valt me honderd procent mee. Ik vind hem zelfs mooier staan dan 030 Skin! Lakken ging fijn, maar ik had wel drie laagjes nodig om hem volledig dekkend te krijgen.

030 Skin is een licht beige/peachy nude kleur. Van deze had ik verwacht dat hij het mooist bij mijn huid zou staan, maar hij is dus al door 010 Nude van die plaats gestoten. Toch vind ik hem niet verkeerd staan. Lakte ook prettig en dekte na 2 à 3 laagjes.

Ik vind het mooie lakjes! Ik ben blij dat er niets van shimmer in zit en ze beiden een prachtige creme finish hebben. Het is jammer dat ze niet iets sneller een volledig dekkend resultaat geven, al verwacht ik dat eigenlijk niet van zulke lichte lakjes. Ze kosten €2,25 per stuk en zijn te vinden bij DM drogisterijen in het nagelverzorging-schap van P2 (dus niet het schap met de make-up). Dat assortiment wordt niet zo vaak ge-update, dus ze zullen vast nog een lange tijd verkrijgbaar zijn.

Liefs, Maud

28 Reacties op Swatches: P2 Nail Foundation // 010 Nude & 030 Skin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.