Swatches: P2 Lost In Glitter

Voor het eerst wist ik wanneer het P2 assortiment vernieuwd zou gaan worden, eerder was dat altijd een verassing zodra ik het voor het schap stond. Dit keer ging ik speciaal voor de nieuwe Sand Style lakjes een kijkje nemen. Die vond ik, maar ik zag een andere lijn die mijn aandacht opeiste. Lost In Glitter! Acht glitterlakjes in prachtige kleuren.

080 Go dangerous, 030 Start wild, 040 Be cool, 070 Go crazy, 060 Be divine

Eigenlijk ging ik ervan uit dat de Lost In Glitter lijn glitter topcoats zouden zijn. Niet dekkend op zich zelf en vooral mooi over een ander lakje. Ik was er op ingesteld, dus vond het helemaal prima. Maarrr, ze zijn zoveel mooier dan ik had verwacht!

060 Be Divine, een blauwe lak met paars-rozige glitters in verschillende vormen en maten. Helaas is dit de minste van deze vijf. Of nou, ‘helaas’, dit is geen verschrikkelijk lakje, maar deze kreeg ik niet volledig dekkend. Ik heb op de foto’s drie laagjes op, maar bij de randen zie je goed mijn eigen nagels erdoor. Geen ramp, wel iets minder dan de rest!

070 Go crazy is een knalroze lak met lichtroze, paarse en zilveren glitters. Ik vind deze heel leuk, zo vrolijk en feestelijk! Hier heb ik twee laagjes op, al zie ik close-up dat een derde laagje het iets mooier had kunnen maken.

040 Be cool is een feest van kleine glitters op een blauwe basis. Een beetje mermaid-ish. Ik vind deze schitterend! Hij lakte fijn en dekte na twee laagjes.

030 Start wild, over deze heb ik even getwijfeld, maar ik vind het toch erg gaaf! Het is een lime groene glitterlak. Het doet me niet echt denken aan de wildernis, wel aan St Patrick’s Day, wat we hier niet eens vieren. Lakte prettig en dekte na twee laagjes.

080 Go dangerous. Deze is in het echt veel mooier! Het zijn galaxies in een flesje! Deze heeft een zwartbruine basis en met name fijnere glitters, in blauw, groen, paars, roze en goud. Love it! Dit is ongetwijfeld één van de mooiste lakjes in mijn hele stash! Dekte na twee laagjes.

De Lost In Glitter lijn overtreft absoluut mijn verwachtingen! De lakjes dekken bijna allemaal goed, lakken prettig en de acht kleuren zijn compleet verschillend. Zo is er ook nog rood, zilver en lichtgoud. Die gaan mee de volgende keer! De Lost In Glitter lakjes kosten €2,45 per stuk in de DM’s in Duitsland. Geen geld voor zulke mooie glitterlakken. P2 is op een aantal zeldzame plekjes te vinden in Nederland, ik heb onlangs gehoord dat er in Den Bosch een DA zou zijn met een P2 schap!

Liefs, Maud

44 Reacties op Swatches: P2 Lost In Glitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.