Swatches: P2 Leather Matte polish

Sinds kort heeft het Duitse budgetmerk P2 weer een nieuwe nagellaklijn in het assortiment,de Leather Matte polish. Nagellak met een subtiele texture finish die semi-mat opdroogt. In totaal zijn er acht kleuren verkrijgbaar, naast deze drie is er ook nog rood, oranje, paars en twee lichtere roze lakes. Gezien ze vast nog een flinke tijd verkrijgbaar zullen zijn leek het me leuk om de swatches te laten zien!

030 fashion star – 070 insider’s diary – 080 thrilling style

030 fashion star is felroze met blauwe ondertoon. Ik vind het een te gek kleurtje! De finish maakt hem best apart.

070 insider’s diary is een donkere bruinrode kleur. Bij deze valt de finish van een afstandje het minst op. Ik vind het best een mooie kleur, vooral voor het najaar.

080 thrilling style is zwart, en zwarte nagellak vind ik altijd leuk. Ik had verwacht dat bij deze de subtiele texture finish totaal niet zou opvallen, maar dat doet het zeker wel!

Ik vind de Leather Matte nagellak van P2, deze drie tenmisnte, erg fijn! Ze lakken prettig, dekken na 1-2 laagjes, ze drogen heel snel. En dat voor €2,45 per stuk! De volgende keer als ik voor een P2 schap sta ga ik nog eens goed naar de andere kleuren kijken!

Liefs, Maud

28 Reacties op Swatches: P2 Leather Matte polish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.