Swatches: NYC Foil Explosion & Super Nova

New York Color is voor mij nog steeds een merk waar ik geen concrete mening over heb, ondanks dat ik er redelijk wat van heb geprobeerd. Sommige producten bevallen erg goed, andere vallen tegen, andere zijn prima voor de prijs. Nagellak is mij tot nu toe goed bevallen, al had ik een beetje mijn twijfels over hoe leuk ik deze zou vinden. Aqua Mystic van de Foil Explosion lijn en Super Nova, een glitter topcoat.

Aqua Mystic is één van de drie nieuwe kleuren van de Foil Explosion lijn. Het zijn allemaal lakjes met een metallic finish, daar ben ik zelf niet zo gek op. Het streperige resultaat is voor mij reden genoeg om het niet te dragen, hoe mooi de kleur ook is. De blauw-groene kleur met shimmer vind ik heel mooi. Hij lakt erg fijn, dekt na één laagje en droogt vrij snel.

Super Nova over zwart en wit doen was niet de beste keuze, over de witte basis valt hij nauwelijks op. Als je goed kijkt zie je wel wat zilveren glitter. Het resultaat zag er niet verkeerd uit, maar het is wel heel subtiel. Over een zwarte basis is de glitter ineens groen en blauw, zo vind ik de topcoat veel beter tot zijn recht komen. Ik heb trouwens maar één laagje glitter over de basiskleuren gedaan, je hebt gelijk een mooie laag glitters. De glitters op zich zelf dekkend krijgen is niet te doen, daar zijn ze te licht voor.

De Foil Explosion lakjes kosten €2,49 en de Super Nova topcoat kost €2,29.

Liefs, Maud

43 Reacties op Swatches: NYC Foil Explosion & Super Nova

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.