Swatches: NYC Crystal Couture nagellak

Het duurt nog eventjes, maar de feestdagen komen in zicht en daarvoor verschijnen elk jaar weer de mooiste glitterlakken in de schappen. New York Color heeft dit jaar de Crystal Couture lakjes uitgebracht, vier feestelijke kleuren met heel veel glitter.

011 Fashion Queen, 012 Ruby Queen, 013 NY Princess, 014 Blue Majesty

De namen van de Cyrstal Couture lakjes vind ik alvast erg leuk. Koninklijke namen voor schitterende lakjes! De vorm van deze nagellak flesjes van NYC vind ik niet per se mooi, maar een flesje gevuld met glitter is gelukkig altijd mooi. Ze bevatten 9,7ml nagellak.

011 Fashion Queen is een gouden lak met een bronzen gloed. Met heel veel fijne gouden glitters. Dit is het enige lakje van de lijn waarvan de basis niet zo jelly is. Persoonlijk vind ik deze daardoor ook de mooiste finish hebben. Lakte fijn en dekte na twee laagjes.

012 Ruby Queen is de rode glitterlak van de lijn, hiervan is de basis duidelijk een roodroze jelly kleur, die niet echt perfect dekkend te krijgen is. Er zitten rode, paarse en zilveren glitters in. Ik vind het een mooi lakje, maar hij had na drie laagjes iets beter mogen dekken.

013 NY Princess is een prachtige donkerpaarse lak met lichte en donkere paarse glitters. Ik vind hem prachtig en heel feestelijk! De jelly basis van deze dekt een stuk beter dan die van Ruby Queen, ik had twee laagjes op.

014 Blue Majesty is een hemelsblauw glitterlakje. Een kleur die zowel prachtig past bij een ijzige winter als een stralende zomer, ik ben en blijf gek op blauwe lakjes en vind deze dan ook heel gaaf. De basis dekt niet perfect, maar wel goed genoeg na twee laagjes.

De Crystal Couture lakjes van New York Color kosten €2,49 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Liefs, Maud

19 Reacties op Swatches: NYC Crystal Couture nagellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.