Swatches: Maybelline Color Show Street Artist Top Coat

Op 30 april was bij alle Kruidvat filialen een 1+1 gratis actie op alle make-up, daar moest ik gebruik van gaan maken! Doordat ik besloot naar het kleine filiaal in mijn dorpje te gaan keek ik vanzelf langer naar merken die ik meestal vrij snel heb gezien. Maybelline bijvoorbeeld! Een mooie prijs doet veel, ik was er niet van op de hoogte dat de Color Show lakjes maar €3,99 per stuk kosten. Ik zag de Street Artist Top Coats ernaast staan en was verkocht!

De Street Artist Top Coats zijn confetti topcoats. Een doorzichtige basis met heel veel (matte!) glitter in verschillende vormen en formaten. Ze zijn limited edition, maar ze staan wel in het ‘vaste’ deel van het schap, ik denk dat ze nog wel een tijd verkrijgbaar zullen zijn. Ik kom op internet allerlei kleurtjes tegen, maar volgens de Nederlandse site van Maybelline zijn er hier vier verkrijgbaar, zoveel telde ik zelf ook in het schap. Ik ging voor 01 Boom Box Black en 04 Alley Attitude.

Oh, het kwastje staat trouwens niet zo scheef, die is een beetje ongelukkig op de foto gezet zo.

04 Alley Attitude – 01 Boom Box Black

Beide lakjes op een doorzichtig nagelwiel. Je hebt met twee laagjes al heel veel glitters op je nagels. Het volledig dekkend krijgen lukte mij niet, dat werd te dik op mijn nagels.

Hier heb ik Boom Box Black op mijn kale nagels. Dit resultaat vind ik niet verkeerd, het ziet zo ook best apart uit. Je ziet stukjes van mijn ‘kale’ nagels, maar daaraan zie je niet zo goed hoe afschuwelijk verkleurd die zijn. Score!

Alley Attitude op een witte basis, over een ander lakje vind ik het effect toch tien keer mooier. Deze combi doet me denken aan van die aparte vogeleieren. Dat klinkt wel erg lieflijk voor iets wat eigenlijk op graffiti moet lijken. Het zal over een donker lakje natuurlijk heel anders uitzien.

Ik vind het echt enorm leuke topcoats en wil de andere twee nu eigenlijk ook. Ook vraag ik me af of over de grens niet veel meer kleurtjes verkrijgbaar zijn. Daar moet ik snel achter komen! Ik ben nog steeds verbaasd door de prijs, €3,99 per stuk. Ik dacht dat Maybelline nagellak een stuk duurder was (en saaier), voor de kwaliteit en originaliteit vind ik ze heel budgetvriendelijk!

Liefs, Maud

16 Reacties op Swatches: Maybelline Color Show Street Artist Top Coat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.