Swatches: Maybelline Color Show Bleached Neons

Sinds ik erachter ben dat Maybelline nagellak heel betaalbaar is (vooral in Duitsland), moet ik elke keer even het schap checken. De Bleached Neons zijn niet meer bepaald nieuw, ze zijn al maanden verkrijgbaar. Toch stonden ze nog in zo’n apart stukje display, waardoor ze mijn aandacht heel snel te pakken hadden. Had ik ze maar een paar maanden terug ontdekt, voor de lente vind ik zulke lichte lakjes iets leuker. Lichtroze en lichtgroen zijn weer iets minder zeldzaam in mijn stash dankzij deze twee!

Volgens mij waren er vier kleuren verkrijgbaar, ik ging voor 243 Tropink en 244 Chic Chartreuse.

De naam Tropink vond ik klinken als een afkorting voor ‘tropical pink’. Dat vind ik dit lieflijke lichtroze lakje totaal niet, zo trpoisch als een vers geverfd paasei. Ik vind het wel een erg mooi lakje! Dekte na 2-3 laagjes.

Chic Chartreuse is heel lichtgroen, maar heeft absoluut een neon-achtige look. De lak droogt semi-mat op. Het blijft een piepklein beetje glanzen, maar dat valt nauwelijks op. Ik vind dit een erg gaaf en origineel lakje, ik denk niet dat ik veel heb wat hier op lijkt. Ook deze dekte na 2-3 laagjes.

Ze dekken niet optimaal, dat is één minpuntje. Maar de Bleached Neons zijn zo licht, het is ze vergeven dat ze niet na één laagje dekken. Voor de prijs mag ik helemaal niet klagen. Ik betaalde bij de DM €1,75 per lakje, dat is toch echt haast niets! Catrice nagellak is daar vergeleken met Maybelline nagellak best duur. In Nederland zijn ze ook goed betaalbaar, ze kosten hier €3,99 per stuk.

Liefs, Maud

19 Reacties op Swatches: Maybelline Color Show Bleached Neons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.