Swatches: Herôme Prinsessen nagellak

Welk meisje droomde er vroeger niet van een prinses te zijn? Ik heb zelf vroeger veel gefantaseerd over een leven in een kasteel, victoriaanse jurken dragen en schitterende sieraden hebben. Herôme heeft nu een nagellak lijn speciaal voor kleine prinsesjes. De Prinsessen nagellak, om de nagels van de jonge adel te sieren!

De Prinsessen nagellak collectie bestaat uit tien lieflijke kleuren die met water af te spoelen zijn. Jawel, we hebben te maken met een collectie die speciaal voor kleine prinsesjes is gemaakt. De nagellak is waarschijnlijk bedoelt voor een middagje spelen. Erg handig is het verder niet als je nagellak na aanraking met water eraf gaat. Al is het voor de hele kleintjes weer ideaal.

De vijf kleuren die ik ga laten zien zijn I am Cool, I am Creative, I am Sweet, I am Cute en I am Fun.

I am Cool is een zilver lakje met een metallic finish. Er zit een subtiele zilveren shimmer in en hij lakt een beetje streperig. Dat is wel jammer, verder vind ik het een gave kleur. Hij dekte mooi na twee laagjes.

I am Creative, tja, het is eraan te zien dat deze niet moeiteloos lakte. Dat kwam vooral doordat hij vier laagjes nodig had, waarna de lak richting de randen van mijn nagels begon te zakken. De paarse kleur vind ik mooi, maar die zag was helaas niet zo intens na één laagje.

I am Sweet vind ik prachtig. Dit is echt een kleur voor de nagels van een prinses. Een heel lichtroze kleurtje, met een mooie creme finish. Stiekem vind ik het jammer dat dit geen gewoon lakje is. Ik kom zelden zo’n mooie, zachte roze nagellak tegen. Hij dekte na drie laagjes en lakte fijn.

I am Cute is ook al zo’n geweldige roze kleur. Maar deze is juist knallend en intens. De paarse shimmer die er in zit is ook prachtig. Lakte fijn en dekte mooi na twee laagjes.

Als laatst I am Fun. Een felgeel lakje, neon-achtig in het zonlicht. Ik vind deze kleur heel gaaf! Hij dekte na vier laagjes, da’s wel wat veel.

Nog even de afwas demonstratie! Na mijn nagels vijf seconden eronder te houden is de nagellak grotendeels eraf. Nog even met een sponsje de restje afvegen en klaar. Je staat dus niet een hoop water te verspillen als je je nagels (of die van kleine zusjes, nichtjes enz.) afspoelt.

Zelf vond ik het tijdens het swatchen ook reuze handig, geen gedoe met remover en watjes. Wel is het jammer dat de lakjes op mijn nagels geen dag te dragen zijn. Daarvoor zit ik te vaak met mijn handen in het water. Maar hé, eigenlijk behoor ik niet tot te doelgroep van deze collectie, hoe graag ik soms nog over het prinsessen leven uit Disney films fantaseer.

De Prinsessen nagellak collectie van Herôme is vanaf deze maand verkrijgbaar, de lakjes kosten €3,95 per stuk.

Liefs, Maud

47 Reacties op Swatches: Herôme Prinsessen nagellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.