Swatches: Essence Come to Town nail polish set // 01 Naughty or nice?

De kerstcollecties zijn volop in omloop en ook Essence doet mee met de Come to Town LE. Bij het zien van de display werd ik gelijk vrolijk, de collectie ziet er feestelijk uit en de display die ik tegenkwam zat nog goed vol! Ik was erg nieuwsgierig naar hoe de lipsticks en nagellak setjes in het echt uit zouden zien. Sowieso mooi genoeg om één van de twee nail polish sets te proberen!

Er zijn twee sets verkrijgbaar, beide bestaan uit twee normale lakjes en één glitter topcoat. Zelf ging ik voor 01 naughty or nice? Deze kleuren vond ik zelf net iets meer kerstmis uitstralen. De lakjes komen in een mooi doosje, als je het cadeau doet kun je bovenop nog je naam en die van de ontvanger schrijven, best leuk!

De lakjes zelf zitten niet bepaald in prachtige flesjes, zulke grijze doppen vind ik heel saai en standaard. Ze zijn wel schattig doordat ze vrij klein zijn, de flesjes bevatten 6ml lak. Ze hebben geen aparte namen of nummers.

Dus bij een gebrek aan een naam is dit simpelweg het frisse, rode lakje. Ik vind het een prachtige kleur, maar heel winters vind ik het niet, ik had verwacht dat hij iets donkerder zou uitvallen. Ah well, deze mooie kleur is ook prima! Hij dekte na twee laagjes.

De rode lak met de gouden topcoat erover. Die is precies zoals ik al dacht, gewoon verschillende groottes gouden glitters. Mooi, maar verder niet super speciaal.

De paarse lak vind ik heel gaaf, echt een mooie en diepe kleur. Ook deze lakte fijn en dekte na twee laagjes.

En paars met de gouden topcoat. Dit vind ik een erg leuke combinatie, het past perfect bij de feestdagen!

De nail polish sets van de Essence Come to Town LE kosten €3,49. De collectie is momenteel verkrijgbaar.

Liefs, Maud

23 Reacties op Swatches: Essence Come to Town nail polish set // 01 Naughty or nice?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.