Swatches: Essence Colour & Go – 91 & 94

De laatste keer dat ik het Essence schap stond te plunderen ging ik vooral voor nagellak! Naast de nieuwe collectie had ik ook weer eens wat lakjes van het gewone assortiment gekocht. De Colour & Go nagellak bevalt mij steeds beter en ik zag twee glittery kleurtjes die ik nog niet had!

91 Glamorous Life & 94 Gold Fever gingen mee. Een knalroze met een hoop mooie shimmers en een goud lakje wat zo in een schatkist kan. Like!

Glamorous Life is geen glitter lakje, maar de shimmer erin glittert wel heel mooi in het zonlicht. Er zit vooral lichtpaarse/roze shimmer in, de gouden die ik in het flesje zag zie ik niet op mijn nagels terug. Ondanks dat vind ik het lakje toch echt prachtig. Hij lakte best fijn, dekte mooi na drie laagjes.

Gold Fever, een gouden glitterlakje met rood koperen chunky glitters erin. De basis van de lak is doorzichtig. Ik heb hierboven zo’n vier lagen op, gelukkig werden mijn nagels daar niet veel dikker door. Maar het lakje werd wel ‘dekkender’ per laagje. Ik vind het super als een lakje met enkel glitters erin zo goed kan dekken, top! Al zal deze ook heel mooi zijn over andere basiskleuren, ik wil deze snel eens over donkergroen en donkerblauw proberen.

Ik ben blij dat ik deze twee aan mijn Colour & Go stash kan gaan toevoegen. Essence nagellak is me de laatste tijd weer een paar keer tegengevallen, maar deze horen niet bij dat rijtje. Glamorous Life zit zelfs al drie à vier dagen mooi op mijn nagels. Dat is een nieuwe favoriet aan het worden. De Essence Colour & Go nagellak kost €1,29 per stuk en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Liefs, Maud

42 Reacties op Swatches: Essence Colour & Go – 91 & 94

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.