Swatches: Essence Aquatix nail polish

De Essence Aquatix LE is deze maand in Duitsland verkrijgbaar, een mooie collectie met een aantal interessante producten in onder water kleuren. Mij spraken de lakjes het meest aan, al liet ik er ook drie staan. Er was nog een glitterlakje en twee met een duochrome finish. Deze drie vond ik het mooist uitzien, kijk ze eens glitteren!

Het eerste lakje heet 01 mermaid’s secret. Deze vind ik ook gelijk de origineelste. De kleuren doen me aan Elsa en Anna van de film Frozen denken. Een diepe paarse basis met blauwe shimmer. Mooi voor in de zomer, maar ook voor de winter. Al vind ik dat misschien vooral door de film-link die ik bij deze kleur heb. Lakte prima en dekte na twee laagjes.

03 aquatix bay is heeeel glittery. Dat en de intense turquoise kleur zorgen voor een erg opvallend lakje. Ik ben gek op deze kleur en had nog geen variant met zoveel glitters. I love it! Op het flesje staat ‘the caribbean sand’, maar echt een sand finish vind ik het niet, zeker niet wanneer ik hem vergelijk met het volgende lakje! Ook deze lakte fijn en dekte na twee laagjes.

Als laatst 06 under water love, kijk dit is nog eens een sand finish! Een donkerblauw lakje met subtiele groene glitters en een erg duidelijke sand finish. Binnen een paar minuten was ‘ie droog, wat mij betreft het grootste voordeel van een sand finish. Hij dekte na één laag, ook ideaal!

De Aquatix LE van Essence is deze maand verkrijgbaar in Duitsland. De nagellak kost €1,99 per stuk.

Liefs, Maud

25 Reacties op Swatches: Essence Aquatix nail polish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.