Swatches: China Glaze – Something Sweet & With Love

China Glaze vind ik een geweldig merk. Ze maken zoveel prachtige en unieke nagellak. Eind vorig jaar bestelde ik eindelijk weer eens iets ervan. Een lading hysterische glitters natuurlijk, maar ook twee ‘normale’ lakjes. Heel lichtroze en knalrood, zonder glitters of shimmer, heb ik nauwelijks. Na wat neuzen kwam ik uit bij Something Sweet en With Love.

Ik heb ze niet te lang in de sneeuw laten liggen hoor! Maar wat is het een fijne, witte achtergrond.

With Love is knalrood en heeft een creme finish. Hij is van de Holiday Joy collectie, de kerstcollectie van 2012. Ik vind het zelf de ultieme klassiek rode kleur, precies wat ik zocht. In het echt is ‘ie iets donkerder, maar niet veel. Hij dekt na één laagje, lakte prettig en was snel droog.

Something Sweet een lichtroze kleurtje van de Up and Away collectie. De lentecollectie van 2010, maar nog steeds verkrijgbaar! Something Sweet vind ik de perfecte naam, het is een lieflijk roze kleurtje. Hij dekt mooi na twee laagjes en lakt fijn.

Mijn vertrouwen in de kwaliteit van China Glaze wordt alsmaar groter. Ik had verwacht dat deze twee goed zouden bevallen, maar daarom ben ik er niet minder blij mee. Het kriebelt heel erg om meer te bestellen! China Glaze is verkrijgbaar bij meerdere Nederlandse webshops, ik kocht deze bij Enchantra.

Liefs, Maud

36 Reacties op Swatches: China Glaze – Something Sweet & With Love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.