Swatches: China Glaze Liquid Crystal & Prism

Ik sluit het jaar af met swatches van twee feestelijke glitterlakjes, vandaag ga ik waarschijnlijk een van de twee nog opdoen voor NYE! Vlak voor Kerst bestelde ik weer eens nagellak van China Glaze. De Prismatic collectie had ik al lang op het oog, sinds ik ze voor het eerst op internet zag langskomen. Na een twijfelsessie van ruim een jaar koos ik Liquid Crystal en Prism.

Liquid Crystal – Prism

Liquid Crystal heeft een basis van blauwe glitter met een paars duochrome effect. Er zitten super veel glitters in, veel kleine en een paar grotere. Die zijn paars, oranje, roze en groen. Ik vind dit echt te mooi voor woorden.. al die fonkelende kleuren, amazing! Op de foto’s draag ik drie lagen. Redelijk veel, al vind ik het voor een glitterlakje wat volledig dekkend kan zijn best te doen.

Prism heeft een basis voor grijzige lila glitters. De grotere glitters lijken een beetje op die in Liquid Crystal; oranje, groen, zilver, roze, blauw. Prism is ook erg mooi en apart, absoluut geen nagellak die je veel tegenkomt. Dekte ook na drie laagjes en lakte prettig.

Ik vind ze allebei erg bijzonder, echt pronkstukjes in mijn stash. Liquid Crystal heb ik een paar dagen op gehad en die bleef mooi zitten, ik ga ervan uit dat Prism hetzelfde zal doen. Liquid Crystal vind ik net iets mooier, ik ben gewoon ook gek op blauw. Al vind ik de vrij lichte basis van Prism heel apart, het heeft wel iets. Ah, love ’em both! Ik kocht ze bij Enchantra, ze zijn momenteel iets afgeprijsd en kosten nu €5,95 per stuk.

Ik wil jullie allemaal een fijne jaarwisseling wensen, have fun tonight!

Liefs, Maud

48 Reacties op Swatches: China Glaze Liquid Crystal & Prism

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.